自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

大富翁同mario, 打曬所有關,而家搵緊300粒月亮

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Zoeannike 發表於 17-11-8 20:11
大富翁同mario, 打曬所有關,而家搵緊300粒星

大富翁好玩嘛?

大宅

Angelice-BeBe 發表於 17-11-8 20:20
大富翁好玩嘛?

平時想玩紙牌,但冇人同我玩,所以而家switch有就買左黎玩,但同電腦玩有啲慢,平均玩一局都可能要2個鐘以上

子爵府

你好嗎 發表於 17-11-8 10:23
有咩秘技攞到咁多月亮?

下?我冇咩袐技攞月亮,我都係周圍走搵月亮咋

侯爵府

回覆樓主:

各位,我英文差,買咗splatoon2唔識玩,有無人可以教下我
唔好點評我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Overcooked 係正野,我買哂幾個platforms - 電腦,Playstation 4 同Switch

我岩岩買左Just Dance 2018, 好玩呀,我自問跳舞白癡但同D仔玩得好開心,大家鬥跳

侯爵府

Kiko仔 發表於 17-11-7 09:55
你有無打 rank (真劍- LOBBY 橙色個隻)? 推塔/搶魚/搶中心地個隻玩法,個隻有份C, B, A, S RANK 架。刺激好 ...

剛開始玩,好刺激。好講合作,如果有一個白痴隊友,淨喺掛住油地、等人過來等白痴嘢,就輸咗9成

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

留毛先
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小草王道 發表於 17-11-6 10:25
佢都要死霸爛霸

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你好嗎 發表於 17-11-8 23:27
各位,我英文差,買咗splatoon2唔識玩,有無人可以教下我

你唔識D 咩呀? 我可以答你。=]
隻GAME 本身有分單機,同連線玩。

單機去武器店門口有個坑渠口,按ZL 變魷魚就可以入去玩。

連線同人玩可以玩塗地戰 - 綠色(LV1 已經可以玩)。
打RANK - 橙色 (搶魚,搶塔同佔地 三個模式 LV 10 先可以玩。)
打LEAGUE - 粉紅色 (同打RANK 一樣,不過要2/4 人組隊打)

另外仲可以打三文魚(SALMON RUN) 係圖左手邊單機坑渠條路行入去。(不過唔係日日有得玩,要LV4 先可以玩)

BBmaruko    發表於 17-11-10 16:43

子爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

patwong 發表於 17-11-10 15:25
剛開始玩,好刺激。好講合作,如果有一個白痴隊友,淨喺掛住油地、等人過來等白痴嘢,就輸咗9成
...
係呀,所以唔好太旨意隊友。
學我堆打機朋友講笑話 "乜打RANK 有隊友架咩?"

侯爵府

Kiko仔 發表於 17-11-10 15:52
係呀,所以唔好太旨意隊友。
學我堆打機朋友講笑話 "乜打RANK 有隊友架咩?"
...

其實自己隊喺點計分?

子爵府

你好嗎 發表於 17-11-7 14:08
睇完你地d留言,原來咁複雜,download game 又淘又開外國a/c,因為我係it白痴,請問唔識 download 嘅係咪就 ...

如果隻GAME 有出遊戲碟就一樣。但唔係隻隻游戲都出遊戲碟,有一D 只會出下載版本(如: OVERCOOKKED)其實一步步學就唔複雜架LA,你先試下開左ACCOUNT 入 ESHOP 先,下一步先試下買GAME,再下一步先再試下開多幾個外國ACCOUNT。

子爵府

patwong 發表於 17-11-10 16:01
其實自己隊喺點計分?
你指排既次序?
如果係TURF WAR(塗地),就係塗越多地就排越前。
如果係RANK,游戲有個隱藏既勝負率(跟武器),勝率越高,排越前。

子爵府

LittleMiyo 發表於 17-11-8 17:19
我去到沙漠果度,唔夠月亮,過唔到,邊到有多些月亮?
其實 MARIO D 月亮來來去去都係個幾個模式,你見到D 同個地圖格格不入既野,10 有 8 9 有月亮。
又或者見到一D 好長既牆,通常會有D 位收埋粒星。

玩多D 就發現其實D 月亮收埋既方法差唔多。

複式洋房

撒爾達記得要買來玩, 年頭會有中文版

侯爵府

Kiko仔 發表於 17-11-10 16:08
你指排既次序?
如果係TURF WAR(塗地),就係塗越多地就排越前。
如果係RANK,游戲有個隱藏既勝負率(跟武器) ...

有冇啲心得分享吓?

大宅

Kiko仔 發表於 17-11-10 15:47
你唔識D 咩呀? 我可以答你。=]
隻GAME 本身有分單機,同連線玩。
LV50 果然名不虛傳8卦下....聽日個祭典你揀左咩色??

子爵府

BBmaruko 發表於 17-11-10 16:45
LV50 果然名不虛傳8卦下....聽日個祭典你揀左咩色??
我玩日版,我未揀呀(依排玩緊 MARIO),應該揀擠檸檬.....

首頁
34567...10

尾頁

跳至