自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

alicialee1210 發表於 17-11-8 18:05
今日去完,小鮮肉sell我

咁你出左幾多血?

子爵府

水君 發表於 17-11-8 18:07
通常都無人理我 入去買完要買嘅野就比錢走人

都要叫佢攞喎

男爵府

剛剛去完,貪修眉後可以用返黎買產品,點知買到失左控!

子爵府

+2仔 發表於 17-11-8 18:11
剛剛去完,貪修眉後可以用返黎買產品,點知買到失左控!

我就係怕咁樣

象牙宮

Jameskey 發表於 17-11-6 18:28
以前會成日比氹到,尤其有排蒲美容果版,人地話好用即刻去睇,化妝品同護膚品都係,嘥左好多錢。後尾用岩左 ...
一樣用 fancl 之後好小睇其他牌子野.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

最怕啲熱情sales,唔幫佢買又唔好意思,幫佢買其實我又唔係真係咁想要⋯⋯

子爵府

smallpotatov 發表於 17-11-8 18:47
最怕啲熱情sales,唔幫佢買又唔好意思,幫佢買其實我又唔係真係咁想要⋯⋯ ...

全中

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

BBHHO 發表於 17-11-8 18:10
咁你出左幾多血?

$380最低消費
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

侯爵府

回覆樓主

我通常有目的先去,所以唔怕,就算成功被sell買多左都真係有興趣嘅

子爵府

alicialee1210 發表於 17-11-8 21:19
$380最低消費

抵啦,380又可以同小鮮肉傾計

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

BBHHO 發表於 17-11-8 22:16
抵啦,380又可以同小鮮肉傾計

係,佢仲問我有沒有時間,想幫我補妝,但被我拒絕了我都可以有權say no to 小鮮肉

sonia2013    發表於 17-11-9 13:29
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

回覆 BBHHO 的帖子

系阿 因為即場試根本就試唔到D咩佢企系隔離又好唔自在~

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

回覆樓主:

唔怕,亦唔會比人輕易 sell 到。有目標先會入去,當佢 sell 我話加埋 xxx 效果會好好多……我就會話,我幫人買,你呢個品牌唔啱我用
主 賜 平 安

子爵府

ecling 發表於 17-11-9 11:18
唔怕,亦唔會比人輕易 sell 到。有目標先會入去,當佢 sell 我話加埋 xxx 效果會好好多……我就會話,我幫 ...

叻,我下次試下

珍珠宮

2018復活節勳章

me2

首頁

尾頁

跳至