自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

今日下午睇show, 好好睇呀
最鍾意 Ariel 果 part
Prince Philip 打敗黑巫婆都好睇, 會係冰面噴晒火咁
Cinderella 坐住架馬車出場好靚呀~~
ending 出晒所有 characters, tinkle bell 又升起
又放煙花

不過我地冇著公主裙去睇呀, 我地好早就訂左飛
果陣都冇果本書仔送, 所以唔知佢叫你著上最華麗既服飾~~

我地買了 ariel 果支野, 會閃燈 & music, 同埋 ariel 果隻杯

如果出年再有 disney on ice, 一定會再睇, 因為真係值得睇

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

係邊做丫?

早幾年我都有keep住年年去睇...
後來就冇囉

大宅

我剛剛看完7:30場, 明晚還有一場最後, 我囡囡提我著公主衫去看, 先知好多小朋友辦都好靚先去呢 !

囡囡看得好開心 !

水晶宮

機場呀~ airport expo 呀~~

明天仲有3場架
11:00, 3:00, 7:30

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1904293&extra=page%3D1

tom lee 有得賣飛 ~~
$150 應該仲有少少位~~

水晶宮

我睇左中午11點果場...我同老公中意睇SHOW都睇過好多...覺得算系甘啦...但陪小朋友去都值得既...
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

同意, 個 show 好正, 不過我都係好早就訂票, 但我都有本書仔喎, 會唔會俾漏你呀?

原帖由 thunder_bunny 於 09-2-21 22:29 發表
Prince Philip 打敗黑巫婆都好睇, 會係冰面噴晒火咁
ending 出晒所有 characters, tinkle bell 又升起
又放煙花

不過我地冇著公 ...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我有朋友比ticket去睇,我覺好好睇,但我個女睇到想瞓覺,佢覺得好悶....

大宅

我睇明天11:00am,好好彩D飛係包箱抽獎得來的 我個囡好期待..重会著公主裙去啊~

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 thunder_bunny 於 09-2-21 22:29 發表
又放煙花

不過我地冇著公 ...

真係好正呀~ 不過最尾馬車出場到尾,我相機無電啦~ 激死我呀~

子爵府

又放煙花

不過我地冇著公 ...

thunder_bunny ,
請問可唔可以post ariel支野及隻杯既相出來比大家睇下呀? 我朋友明天去睇, 如果個杯靚, 想叫佢幫我買, 同埋隻杯幾錢呀? thx!

水晶宮

原帖由 yaumama 於 09-2-21 22:46 發表
同意, 個 show 好正, 不過我都係好早就訂票, 但我都有本書仔喎, 會唔會俾漏你呀?

我11月25就拎左飛... 果陣可能書仔都未印好~~

水晶宮

原帖由 可樂~ 於 09-2-22 00:44 發表

thunder_bunny ,
請問可唔可以post ariel支野及隻杯既相出來比大家睇下呀? 我朋友明天去睇, 如果個杯靚, 想叫佢幫我買, 同埋隻杯幾錢呀? thx!

Ariel 果支野~~ $110
個 shell 會閃燈& 支野有音樂 (under the sea)

ariel 杯 + 沙巴信 spoon & 飲管

其實佢地賣 刨冰......... 但你可以叫朋友散場先買
(唔要冰都得)
$75
仲有 2款 : mickey / Flounder (ariel 果條魚仔朋友呢)
其實 flounder 都好靚, 成條魚形

子爵府

原帖由 thunder_bunny 於 09-2-22 01:57 發表

個 shell 會閃燈& 支野有音樂 (under the sea)
?t=1235238389

謝謝你!!!!!!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我月頭先响美國睇咗
好似同香港個 show 有 d 唔同
我地 1st half 有 Cars, Little Mermaid 同埋 Lion King
2nd half 淨係得 Tinker Bell
可能男仔對 Tinker Bell 真係冇咩興趣
所以仔仔睇到有 d 悶!

話時話如果唔係有反斗車王
我地都未必會去睇

不過 overall 個 show 真係幾好睇!!!

子爵府

醒目開學勳章

ok !! good show!!

禁止訪問

別墅

講真, 都好失望….真係唔值一家大細花成千蚊去睇LOR

quote]原帖由 anpanman 於 09-2-22 13:13 發表
我都睇左,不過有小小唔滿意lor,去到個car park勁塞車,攪到遲左入去.而且我買$350頭2行果隻飛都好遠...

[/quote]

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 thunder_bunny 於 09-2-22 01:57 發表

?t=1235238389

http://i114.photobuck ...

我有尼款杯既灰姑娘同小仙子出售呀~不過無飲管的~
岩就pm我留mail
send 相睇啦~

首頁

尾頁

跳至