醫護健康

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 mini_mushroom 的帖子

初生至兩歲時用過施巴泡泡浴露, 好大支抵用後來轉用Oilatum, 趁有coupon就入貨

子爵府

2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

我用QV
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

禁止訪問

BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

禁止訪問

大宅

2019勳章

Heha.Tung 發表於 17-11-27 12:11
大人同小朋友係應該分開既,我小朋友用QV

我都係

大宅

QV, 施巴,Chicco 都用過,最後都係選仁光堂同KidScents

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

mini_mushroom 發表於 17-11-10 15:15
我之前都好少理,
不過聽佢地講好似好危險咁
they are monster parents
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

民房

我覺得冇咩的話可以繼續用啦

複式洋房

好似有隻johnxxx baby唔錯....

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我家用biolane

複式洋房

少理啦, 自己用得岩咪用, 我又覺得冇咩所謂, 仲成日周圍試, 前排先買左隻新果隻pp baby, 都幾好洗

禁止訪問

複式洋房

舒特膚

民房

我小朋友系用施巴

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我自己冬天會用BB奶皂, 澳州羊奶蜜糖皂。
請不要跟我打招呼, 也不要給我發廣告, 一定會舉報, 請不要騷擾, 多謝合作。

複式洋房

Physiogel 都幾好

複式洋房

旄吧5,5-

禁止訪問

2019勳章

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊