自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我冇努力減過肥.. 但最近有個朋友本身都好肥底下..
而家越來越廋... 佢話佢去求四面佛...

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

哈哈哈,我都有試過拜四面神求減肥成功,減20磅....但係神都唔幫我

細個試過食藥,一日食一餐,但個樣好殘~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

桃多多 發表於 17-11-11 01:51
哈哈哈,我都有試過拜四面神求減肥成功,減20磅....但係神都唔幫我

細個試過食藥,一日食一餐,但 ...

樓主朋友識你咪好囉

男爵府

我相信四面神係有佢既法力.但如果連減肥都要求神的話...................咁佢真係去到幾盡
我最盡既減肥只係試過3日唔食野(淨食酵素)結果.................發燒+精神錯亂見到街外人食野就好想打劫佢.......d野食.同人講野就幻想佢係嚿肉想咬佢

ivory0915    發表於 17-11-13 13:19

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我唔餓得架~ 所以我做唔到節食減肥。我而家每日計算大概食咗幾多卡路里,為咗可以食多碗飯,我逼自己每日要急步行一個鐘。呢樣已經係我做得最盡喇~

侯爵府

回覆樓主:

我已經成功戒左薯片朱古力可樂,一星期最少做5日運動,每次半個鐘至/1個鐘,食量減半,成功減到2kg

wcpcelia    發表於 17-11-12 10:42

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

唔係好盡, 一日做3個鐘gym, 但減得唔多, 到樽頸位停左減唔到.

公爵府

kimmama 發表於 17-11-11 01:26
我冇努力減過肥.. 但最近有個朋友本身都好肥底下..
而家越來越廋... 佢話佢去求四面佛... ...

未聽過有減肥都要拜四面佛 仲要實現到

佢地同你講笑渣嘛

男爵府

除咗m來第一日冇做運動減肥,其餘日日做,有次挨到手震腳震頭暈都繼續做,完成後訓低三分鐘動彈不得
.
.
不随便評價他人,是一种修養。而不活在別人的評價裡,是一种修行。

.
.

子爵府

wannabe118 發表於 17-11-11 06:50
未聽過有減肥都要拜四面佛 仲要實現到

佢地同你講笑渣嘛

真係越來越瘦。求左兩年。

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

如果真係得既我都想去
總有離別的時候

珍珠宮

回覆樓主:

子爵府

回覆樓主:

用戶要求終止服務

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

kimmama 發表於 17-11-11 20:32
真係越來越瘦。求左兩年。
再盡d,可以拜埋狐仙

子爵府

Mag85 發表於 17-11-11 21:47
再盡d,可以拜埋狐仙

係咪得先

洋房

ninachu 發表於 17-11-11 03:47
我已經成功戒左薯片朱古力可樂,一星期最少做5日運動,每次半個鐘至/1個鐘,食量減半,成功減到2kg
...

要幾耐先減到兩公斤呀?我成日減左一星期,見冇咩瘦過,就會放棄

首頁

尾頁

跳至