網購天地

跳至

首頁
12345...32

尾頁

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

happypiano 發表於 17-11-16 22:39
你會唔會係星期三夜D既時間去拎貨呀? 係咪亞伯賭馬輸左錢呀? 哈哈哈.
時間, 存倉期短都真係好大問題. 希望 ...
我反而希望其他有實力的公司開一個靠近我和您的自提點, 那麼完全我同您都不怕痴線了.

by the way "many treasure" 的肥婆也不大友善, 所以我都已經放棄了. 其實那次不是用"many treasure", 是官方某集運的自提點原來用"many treasure" 的辦事處, oh shxx....... that's why I prefer private transportation companies.

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

返回題目, 看來爆倉很厲害, 我的一件貨今天早上已經簽收, 到現在都尚未入倉.

天天快遞昨天已經到達shenzhen, 今日都沒有update 過, 現在形勢是, 快遞\倉庫都立立亂, 不論任何一家, 大家都要有耐性.

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我昨早發的貨,還顯示出貨中,早兩日簽收的都未入庫,應該出貨入庫全部jam哂

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

oran04 發表於 17-11-17 09:24
我昨早發的貨,還顯示出貨中,早兩日簽收的都未入庫,應該出貨入庫全部jam哂
...

me2

大宅

減齡達人勳章

回覆樓主

星期三簽收既件,依家仲未入倉,琴日朝早已先運一轉落黎,不過仲係出貨中,客服話最快要星期一先送。

男爵府

回覆樓主:

做唔切!我簽收左D單都未入到倉!

大宅

manman66 發表於 17-11-17 14:28
做唔切!我簽收左D單都未入到倉!

有2件貨15號簽收,而家都未入倉

大宅

nicam12002 發表於 17-11-16 10:01
唔系騙人,真系平$35,送埋上樓,真系平過集運。。

計錯數?應該$16?

男爵府

wsiu231 發表於 17-11-17 19:18

今次唔嬲!双十一預左!想當年只識用官集,順豐直頭唔見左我D貨添!日日問客服,嬲死我!最終半個月清返倉揾返,只係 free 返我首重咋!

侯爵府

醒目開學勳章

saiwanho 發表於 17-11-16 23:02
我反而希望其他有實力的公司開一個靠近我和您的自提點, 那麼完全我同您都不怕痴線了.

by the way "many tr ...
但係又奇怪, 其他私集又真係完全無係呢個區到開新檔喎, 點解呢?? 太貴??
呢一間都係一般般啦, 我都係用官集所以去左呢到拎貨. 但佢地之前今發後至, 又唔係平, 所以轉左了. 最近係BK 見到呢間官集好似差左好多喎.............好彩走得快!

侯爵府

醒目開學勳章

wishwish2012 發表於 17-11-17 14:23
星期三簽收既件,依家仲未入倉,琴日朝早已先運一轉落黎,不過仲係出貨中,客服話最快要星期一先送。
...
咁跨張, 1 日幾都未入到倉, 會唔會係爆左倉呢? 所以根本無得入, 要清左倉先有位.
但出貨都咁耐就真係離譜了. 我尋日集運落黎, 今日收左貨了.

大宅

wsiu231 發表於 17-11-17 19:18

我13號簽收既今日都未入倉
已經2日冇更新過有件入倉
問客服話抽吾中我啲件入倉
但係我有成10件已簽收

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我雙11前收左一轉
依家想再買嘢
咁點好
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

禁止訪問

回覆樓主

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

完全冇動靜…慢得好緊要

大宅

我都有好多件13號簽收了未入倉。

公爵府

回覆樓主:

我16號果兩件貨啱啱終於顯示 已出貨 喇!
不過另外9件仲未入倉…

大宅

nsxbobo 發表於 17-11-18 02:06
我16號果兩件貨啱啱終於顯示 已出貨 喇!
不過另外9件仲未入倉…
...

你就好,我仲係出貨中,
不過我16號夜晚11點幾先按發貨

大宅

wsiu231 發表於 17-11-17 19:19
計錯數?應該$16?

尋日收到貨,$47-優惠$35最後比$12,完。。。

大宅

nicam12002 發表於 17-11-16 10:01
唔系騙人,真系平$35,送埋上樓,真系平過集運。。

原黎不足1kg,係唔計錢?

首頁
12345...32

尾頁

跳至