自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

yiyilee 發表於 17-11-20 16:24
請問你係私樓定公屋?

公屋

大宅

我就到期前3個月成日打來 (1000m + 家居電話),收我2xx一個月, 加mytv super, 我覺太貴唔 要, 到期前2個月又打來, 個價無變, (我唔 簽) , 前一個月打來$198一個月, 我找到平過佢, 所以唔續. 又問我原因, 我話個價, 佢地話已經好抵, 仲送mytv.......之後我簽了第2間, 打去cut 佢地啦...... 過了5日又打來, 話可以 $158 一個月......心想你一早平俾我, 我就已經簽了, 現家我已經簽了第2間, 你先平太遅啦..........

禁止訪問

男爵府

karencheng3 發表於 17-11-20 17:23
係囉 我見薯嘜通 $101左好耐

Netvigator公屋99元一個月,免安裝費。

洋房

現1000m連家居电話,TV Box, 100 分鐘DID ..243二月到期,狂打來由加价318...278
太貴了

有冇Sales电話可PM我,Thanks Thanks.

男爵府

mama0610 發表於 17-11-20 19:30
現1000m連家居电話,TV Box, 100 分鐘DID ..243二月到期,狂打來由加价318...278
太貴了

你cut左佢,佢自己會再減。
吾使急,佢仲急過你。合約最尾個月前cut左佢仲平。

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

納豆bb 發表於 17-11-18 11:42
1000M & Mytvsuper, $138 , 24個月
可以pm個sales電話俾我

子爵府

karencheng3 發表於 17-11-20 17:23
係囉 我見薯嘜通 $101左好耐

這間上網順唔順呀?3家居寬頻100m每月$109,但唔知好唔好,pccw 續約價要二佰幾,15、16都唔知用邊間好

子爵府

dorothybee 發表於 17-11-20 16:49
我就到期前3個月成日打來 (1000m + 家居電話),收我2xx一個月, 加mytv super, 我覺太貴唔 要, 到期前2個月又 ...

你簽左邊間&幾錢呀?想參考下thx

子爵府

晴朗ma 發表於 17-11-18 00:29
香港寬頻淨家居上網1000m,$156, 24個月,送mytv super
可介紹埋俾我嗎? 就到期了 THX

大宅

1000M & Mytvsuper, $138 , 24個月

1000m真係好平喎,我剛剛續100m都係138

大宅

1000m有冇包家居電話?

別墅

可以PM SALES 資料嗎?續約都做定做新客ONLY?

大宅

mnwu 發表於 17-11-22 12:02
1000m有冇包家居電話?

無包家居電話

大宅

ELSA_LI 發表於 17-11-21 17:27
可以pm個sales電話俾我

無sales,佢地職員打黎之後再轉駁

男爵府

納豆bb 發表於 17-11-22 20:07
無sales,佢地職員打黎之後再轉駁
我問最便157,簽27個月,其實我只系想要個寬頻,咩都唔需要了,巨話138全世界都做唔到D個價喔

大宅

ELSA_LI 發表於 17-11-23 12:14
我問最便157,簽27個月,其實我只系想要個寬頻,咩都唔需要了,巨話138全世界都做唔到D個價喔 ...

你有無交cut form?我地原本係打算轉smartone,因為係租hkbn條線,所以質素一樣,但平好多$136(1000M),所以直接去門市cut左唔續約,之後hkbn就打黎比$138嘅offer,佢地啲sales之前都話$238已經最平,做唔到更平,咁咪諗住轉台唔續約,其他台平咁多質素又唔差

男爵府

原來你系續約,我系新客,怪不知啦,巨話D個價FREE佐我安裝費

禁止訪問

首頁
12345...6

尾頁

跳至