自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

小比豬仔 發表於 17-11-17 16:51
剛剛係facebook團購買咗,$299有152燈

可以pm fb資料給我嗎?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

水晶宮

Gi-leung 發表於 17-11-17 20:11
759有呀 11.11我掃左兩包 計返洗一機唔洗一蚊 洗完一打開洗衣機蓋 一陣香氣撲鼻 啲衫摺完著上身都聞到
...

759唔係賣「tide」呢個牌子喎!而家消委會好評只係「tide」pods
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

ophelsm 發表於 17-11-17 13:29
除左洗衣珠,洗衣液都好好用,我自己都用緊,啲衫真係乾淨啲,198蚊有4L可以用到89次 ...

可以share邊度買嗎?

侯爵府

回覆樓主

我個人好鍾意,洗完衫好香,不過太貴唔舍得買

男爵府

baby_chu 發表於 17-11-17 11:40
就咁成粒放!唔洗摵嘢架!遇水會慢慢溶架!
個大包裝袋/盒有寫明1粒大概洗到幾多衫!1機衫15-17件,就用1 ...

珠同洗衣液分別大嗎? ,洗衣液好似平好多

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Monstereasy 發表於 17-11-17 21:28
珠同洗衣液分別大嗎? ,洗衣液好似平好多

哩個嘅洗衣液我未見過超市有!

水晶宮

baby_chu 發表於 17-11-17 21:38

屋企附近間fusion有賣,但$69.9得14粒!好貴
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

baby_chu 發表於 17-11-17 21:38

揾到網店有,但唔知好唔好用

伯爵府

bmuimami 發表於 17-11-17 20:33
759唔係賣「tide」呢個牌子喎!而家消委會好評只係「tide」pods

噢 係呀 搞錯左添

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我係好懶時先用,而且都要make sure 放得好,放正中間或最入,試過成粒融淨一半,可能扔入去時同機門太近,Cake 左少少融唔哂

男爵府

小比豬仔 發表於 17-11-17 16:51
剛剛係facebook團購買咗,$299有152燈

請pm我邊間shop

男爵府

MirukuZoe 發表於 17-11-17 22:14
請pm我邊間shop

J baby store

珍珠宮

回覆樓主:

消委會嘅報告入面介紹左3隻好用,最貴就俾tide,仲要係最少貴成倍,有得選擇情況下我唔會揀~

子爵府

做個靚太 發表於 17-11-17 22:31
消委會嘅報告入面介紹左3隻好用,最貴就俾tide,仲要係最少貴成倍,有得選擇情況下我唔會揀~
...

請問可否post出來看看其他好用的品牌?thanks!

水晶宮

sababy 發表於 17-11-17 23:42
請問可否post出來看看其他好用的品牌?thanks!

Ariel 洗衣液,寶絲洗衣粉

珍珠宮

做個靚太 發表於 17-11-17 22:31
...

同意

珍珠宮

bmuimami 發表於 17-11-18 00:50
Ariel 洗衣液,寶絲洗衣粉

我想試寶絲!

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

勁貴

子爵府

做個靚太 發表於 17-11-18 08:24
我想試寶絲!

反而我想試試另外兩個牌子,寶絲以前用過!

子爵府

Monstereasy 發表於 17-11-17 21:59
揾到網店有,但唔知好唔好用

之前在日本城買的,今天再試試用!

首頁
12345...7

尾頁

跳至