自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我屋企人叫我飲,但我見好似好小人講,所以想問下

男爵府

回覆樓主:

有咩好處?

男爵府

我見有好多功效
服食蘋果果膠(Apple PecXXX)有助:
1.從回到兒時無癌狀態
2.改善聽覺力
3.改善腦筋靈活性,以及修補記憶
4.縮小膽石
5.調整甲狀腺健康
6.類風濕關節炎 - 蘋果果膠(Apple PecXXX)及粟米芯素
7.甲狀腺亢奮 - 蘋果果膠(Apple PecXXX)及粟米芯素,有助舒緩甲狀腺增生
8.舒緩癲癇- 蘋果果膠(Apple PecXXX)鬆弛神經和舒緩癲癇
9.蘋果果膠(Apple PecXXX)在大腸中製造出丁酸鹽(Butyrate)令大腸蠕動,有助舒緩便秘
10..蘋果果膠(Apple PecXXX)可以令腦之星形細胞製造多一點數量BDNF(腦衍生神經營養因子)從而舒緩「強迫症」及「思覺失調」症狀。
11.蘋果果膠(Apple Pectin)及乙醯肉鹼(Acetyl L-Carnitine)複方有助改善兒童自閉症。
12. 減低飢餓感覺 - 蘋果果膠(Apple PecXXX)+ 金雀異黃酮(Genistein)。
13.有助改善口吃。
14.有助防止血管栓塞。
15.有助減慢衰老。

子爵府

回覆樓主:

我食果隻係丸黎。都係蘋果果膠, 去唔去癌果啲就唔知。但我食左就的確情緒係好左, 冇咁易神經同低落

la_source    發表於 17-11-17 16:01
煎雙蛋    發表於 17-11-17 15:59

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我食丸裝

男爵府

我見丸裝平好多,唔知有咩唔同

禁止訪問

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

fishfish121 發表於 17-11-17 15:57
我食果隻係丸黎。都係蘋果果膠, 去唔去癌果啲就唔知。但我食左就的確情緒係好左, 冇咁易神經同低落
...
食左几耐才情緒好左?

首頁

尾頁

跳至