自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

去興祝生日, 除咗osah有無靚靚地又好味嘅餐廳介紹呀?

水晶宮

Laem Cha-Reon Seafood At Central World

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

上校車 發表於 17-11-19 18:52
Laem Cha-Reon Seafood At Central World

呢間?有無邊樣野係必食架?

水晶宮

alicemic 發表於 17-11-19 19:20
呢間?有無邊樣野係必食架?
我去Central world3/F 果間咖哩軟殻蟹,青木瓜海鮮沙律,蝦,炸鱸魚

翡翠宮

上校車 發表於 17-11-19 20:12
我去Central world3/F 果間咖哩軟殻蟹,青木瓜海鮮沙律,蝦,炸鱸魚

thanks

水晶宮

基本上呢間海鮮唔貴得來又好食,我是但叫幾樣已經好得,咸蛋鮮魷必叫

用戶要求終止服務

回覆樓主

握Banyan Tree 既Vertigo Too/Vertigo Moon Bar, 包你一生難忘

珍珠宮

回覆樓主

不如去旅遊版睇睇~

水晶宮

情調好既會推介TheSukhothai Hotel 裡面既Celadon

翡翠宮

上校車 發表於 17-11-19 22:34
基本上呢間海鮮唔貴得來又好食,我是但叫幾樣已經好得,咸蛋鮮魷必叫

嘩! 你講到我流口水

翡翠宮

J.c.baby 發表於 17-11-19 22:35
握Banyan Tree 既Vertigo Too/Vertigo Moon Bar, 包你一生難忘

呢間情調好得滯, 我一家大細好似唔係幾啱, anyway, 呢間留返我兩公婆自己去先

用戶要求終止服務

alicemic 發表於 17-11-19 23:42
呢間情調好得滯, 我一家大細好似唔係幾啱, anyway, 呢間留返我兩公婆自己去先
...

咁呀!搵下the library, 係sathorn area米芝連餐廳,價錢ok,children friendly,野食好味,環境一流!因我果陣係住果間酒店,真係日日食

翡翠宮

J.c.baby 發表於 17-11-19 23:46
咁呀!搵下the library, 係sathorn area米芝連餐廳,價錢ok,children friendly,野食好味,環境 ...

日日食咁顛? 唔悶咩
你講果間係咪即係water library ? 呢間我都諗過 embassy 果度都好似有間, 可能考慮下

用戶要求終止服務

alicemic 發表於 17-11-19 23:52
日日食咁顛? 唔悶咩
你講果間係咪即係water library ? 呢間我都諗過 embassy 果度都好似有間, ...

因為早餐都係呢間餐廳呀water library啱啱都有去但係覺得比前兩年差左,所以都係推薦the library

翡翠宮

J.c.baby 發表於 17-11-19 23:53
因為早餐都係呢間餐廳呀water library啱啱都有去但係覺得比前兩年差左,所以都係推薦the library:f ...

原來唔同架, 等我上網搵搵先! 你仲有無其他推介? 有無去過the dock同crazy crab ? 會唔會中伏?

用戶要求終止服務

alicemic 發表於 17-11-19 23:57
原來唔同架, 等我上網搵搵先! 你仲有無其他推介? 有無去過the dock同crazy crab ? 會唔會中伏?
...

其實vertigo too都係child friendly,我同c6帶住個一歲女去食飯,人少少,有高水準live band同野食,d職員好nice幫我湊女所以我都幾recommend呢間架!
你講果2間我都無食過,你想食咩菜多呀?

翡翠宮

J.c.baby 發表於 17-11-20 00:13
其實vertigo too都係child friendly,我同c6帶住個一歲女去食飯,人少少,有高水準live band同野食,d職員 ...

原本諗住食海鮮,但見網上啲人話時得時唔得, 唔得既程度去到隻蟹霉,免得中伏咪cancel booking 轉場囉! 之後又無頭緒, 諗過去goji 食buffet, 雖則話有大有細, 但其實細果個都唔係小朋友, 可以去啲環境靚啲啲嘅地方, 所以R晒頭上嚟問下意見呀!

首頁

尾頁

跳至