親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

電話咭在香港還是台灣機場買好? thx

如香港, 請推介
謝謝 !

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

愛德華一世 發表於 17-11-21 14:29

如香港, 請推介

到機場買,即場開通用得

大宅

回覆樓主:

我見有間叫klook可在香港機場取,不過用家評語好差参半。有人話用唔到,所以我都1516。
如果唔係夜機去,到左台灣機場即刻買,人地幫你整埋都好方便。
我自己將會23:30到達,都關晒門。kkday網站有得預訂,在凌晨1點前在台灣機場拎,但我怕飛機delay就麻煩了。

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

毎次都在機場買, 不論台北/台中

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

台灣買, 幫你set埋又唔貴, 仲有埋通話費

公爵府

回覆樓主:

台灣機場買,有人set,唔使煩

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

愛德華一世 發表於 17-11-21 14:29

如香港, 請推介

我就去klook用promotion code買大哥大10日,有平$25,去到機場俾passport,10分鐘都唔使。快靚正!

珍珠宮

回覆樓主:

我在香港買
好用
近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

水晶宮

香港/台灣買都得, 但台灣買, 好處是一定set到, 同埋有電話號碼, 方便訂位食飯

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔該晒咁多位

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

mvshop8888 發表於 17-11-21 20:26
我在香港買
好用

請問推介那一張台灣卡?

珍珠宮

威大嬸 發表於 17-11-22 15:30
請問推介那一張台灣卡?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

thanks

珍珠宮

回覆樓主:

我係到台北機場先買大哥大

別墅

mvshop8888 發表於 17-11-22 16:12

我都買左你嗰張卡,但未用,唔知好唔好用?使唔使set好多嘢?

禁止訪問

珍珠宮

littlemaco 發表於 17-11-23 09:37
我都買左你嗰張卡,但未用,唔知好唔好用?使唔使set好多嘢?

我都是自己set

珍珠宮

Skima 發表於 17-11-23 09:59
呢個品牌的卡, 可能 / 希望 現在有改善吧
幾年前用過一次, 速度超慢, DownLoad 只有不足 2MB 速度, 唔敢再 ...

現在4G

大宅

在高雄機埸有沒有電話卡買? 大約港幣幾錢?

首頁

尾頁

跳至