自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

公司部“清涼”飲水機過咗保養,而且又轉咗飲“維他水”,清涼唔肯維修,就算俾錢都唔整。部水機出唔到熱水,請問有乜師傅會整?

P.S. 是上流式水機

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

子爵府

檢查費一筆,維修費另一筆,買多部仲化算

子爵府

emt1314 發表於 17-11-22 10:28
公司部“清涼”飲水機過咗保養,而且又轉咗飲“維他水”,清涼唔肯維修,就算俾錢都唔整。部水機出唔到熱水 ...

買水券已有新水機送,又或者上網search 有無師傅做維修

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

tingting2200 發表於 17-11-22 10:39
檢查費一筆,維修費另一筆,買多部仲化算

上流式水機好貴,一部都要3,000-4,000

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

瑪瑙宮

大廚勳章

emt1314 發表於 17-11-22 11:22
上流式水機好貴,一部都要3,000-4,000蚊

整都唔平呀可能成$1000不如買個部,零件人工

珍珠宮

Teletrend 發表於 17-11-22 10:57
買水券已有新水機送,又或者上網search 有無師傅做維修

買水券送嘅水機係下流式,即係要揾大隻佬倒轉樽水換水果種,我呢種係上流式,放樽水在地下就得了,不用大隻佬幫忙。

首頁

尾頁

跳至