自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

雖然 Black Friday 美國網站貸品很平, 但部份可以用HK信用咭 (e.g. Amazon), 但Timberland就在最後一步完成不到交易, 請問有無人是/ 試過不接受HK信用咭?
謝!

珊瑚宮

畀面勳章

Sammy媽媽 發表於 17-11-24 11:51
雖然 Black Friday 美國網站貸品很平, 但部份可以用HK信用咭 (e.g. Amazon), 但Timberland就在最後一步完 ...

美國官網都唔做 international shipping 喎

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

小可愛11 發表於 17-11-24 12:07
美國官網都唔做 international shipping 喎

集運送去美國倉,但俾錢時唔接受香港信用咭,好多店做大減價時會唔受其他國家出的卡的

大宅

fuhk 發表於 17-11-24 12:10
集運送去美國倉,但俾錢時唔接受香港信用咭,好多店做大減價時會唔受其他國家出的卡的
...

咁要用代購?

珊瑚宮

畀面勳章

fuhk 發表於 17-11-24 12:10
...

哦,用集運。不過我試過好多官網如果唔做 international shipping 係唔接受外國 credit card.

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sweetpotatocat 發表於 17-11-24 12:14
咁要用代購?

如果香港卡唔接受就要用代購

首頁

尾頁

跳至