義工

自由講場 今日: 4124|主題: 982777

有冇淘X買野試過用集運送貨, 一個包裝唔見左幾件衫?

大宅

國民生產總值:3217

2018勳章

淘X買家話應該中途俾人開左...
我買過幾十次,今次第一次咁樣!!!

伯爵府

國民生產總值:17700

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

個包裝有無被人開過?係咪個賣家pack漏咗咋

大宅

國民生產總值:3217

2018勳章

catcatcati 發表於 17-11-24 19:39
個包裝有無被人開過?係咪個賣家pack漏咗咋
佢話有出貨. 個膠袋又有小小似比人開左,. 膠紙貼反

珊瑚宮

國民生產總值:118462

2018復活節勳章 2018勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

國民生產總值:31830

Pink_Cake 發表於 17-11-27 13:13
佢話有出貨. 個膠袋又有小小似比人開左,. 膠紙貼反

影俾賣家睇下個包裝,留番啲包裝同衫,自己磅下幾重,問下賣家出貨時件貨有幾重,去到集運收貨時重量又係幾多,對比下就知道邊度出問題。
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

大宅

國民生產總值:1163

回覆樓主:

我試過唔見左兩件衫,即連同包裝影返畀店主睇,唔駛半個鐘,店主即退錢畀我

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.