醫護健康

跳至
[其他] 紅菜頭  

首頁

尾頁

子爵府

牛年勳章

紅菜頭係降血壓好好嘅食物,又可
以去水腫兼美顏。用黎榨果汁飲用,都好好入口架!

男爵府

2018父親節勳章 2018母親節勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 冬日勳章 趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

笑得好勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

紅菜頭煮湯都好好飲

大宅

honoluluwendy 發表於 17-11-27 11:46
紅菜頭係降血壓好好嘅食物,又可
以去水腫兼美顏。用黎榨果汁飲用,都好好入口架!
...

好有益

洋房

天珠殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我常用來煲湯

複式洋房

but

伯爵府

回覆樓主:

It can mix with olive oil for salad。

大宅

15週年勳章 親子王國15週年勳章

榨汁還可以,煲湯D顏色接受唔到

複式洋房

我最鍾意沙律生食

子爵府

牛年勳章

heyou 發表於 17-11-27 22:22
榨汁還可以,煲湯D顏色接受唔到

係呀!我同我家人都接受5倒,紅色 莧菜滾湯都係紅色,我都5敢買,費時煑左佢地5食。

複式洋房

複式洋房

健康之選! 我都有用來煲湯或當沙律吃

複式洋房

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

就咁烚熟去皮食,好甜又飽肚。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

複式洋房

like

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

整SALAD好味

珍珠宮

回覆樓主:

我直程鍾意食

複式洋房

之前新聞話佢有咩皇金屬之類,唔可以食多。我之前一飲佢D果汁,即刻去大大既顏色都係紅色,嚇死我...

首頁

尾頁

跳至