網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

件貨23號已付款,24號問才發貨,但今日都未收到,旺旺又唔覆。

另有一件貨噚日付款,今日仲未發貨。

有JM 有這樣情況嗎?之前都未試過咁樣,通常隔日都收貨。

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

我都冇覆,真係差左好多,一個雙11搞到驚曬。
感恩每天, 每人, 活在當下!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆 藍莓 的帖子

佢地慢左回覆....上架又是, 預佢1,2日先上到, 可能仍未清理完D貨, 好忙... 留左言都唔是次次覆... 不過, 至少是順順利利, 俾多少少時間佢地,

我雙11貨分2單落, 第1單好快,好正常, 今發明取....另一單19號5點前付款, 是派送...都預左唔會早, 21號問佢, 佢查左一陣, 原來是21號零時先上到車, 排到第3晚先上到車..... 22號再問到左香港未...佢話預23號先到...點知當日22號就派左上來.......睇來佢地D 貨積得唔少...忙到SHORT 左...

之後, 唔小心晌22號拍左8單, 23號2單 ,24號4單到左, 但一件都未有上架, 問左佢之後就25號上番曬架...26號簽埋最後2件, 剛剛先上曬架可以集落來.......

Stay Hungry , stay foolish !!

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

你點問佢?我旺旺佢一d都冇回,係未讀。你係用邊間運輸?我用越豐,20付款,21出貨到香港,約左話星期一27送上門,冇見人影囉!我要請假係屋企收貨,搞到好煩!

大宅

sunoil 發表於 17-11-28 07:59
你點問佢?我旺旺佢一d都冇回,係未讀。你係用邊間運輸?我用越豐,20付款,21出貨到香港,約左話星期一2 ...

我旺旺佢又係未讀。不過今朝收到通知到左自取點,前後成五日。
我是自取不是送上門的 。
而家諗緊好唔好停一停唔用佢住。

珍珠宮

琴晚拍左單自取...應該上唔到今晚車, 唔知排幾耐? 好多貨星期五到期.....>> 很抱歉双11发货高峰期订单较多,要排队发货,望凉解。

珍珠宮

回覆 藍莓 的帖子

我都唔敢拍住, 原本唔止8單...見佢都未回復正常速度..

不過, 又唔知邊間集運正常番? 琴日拍左一單圓通直送...不過, 有d 驚似4px 情況

大宅

hinhin_ma 發表於 17-11-28 15:32
琴晚拍左單自取...應該上唔到今晚車, 唔知排幾耐? 好多貨星期五到期.....>> 很抱歉双11发货高峰期订单较 ...

我有一單26號付款,今日仲未發貨。

hinhin_ma    發表於 17-11-28 23:30

大宅

畀面勳章

回覆樓主:

我會停用佢,用左几年都咁話。太令人失望,你遲咩遲囉,但應承左既野做唔到都要有交代下啦,前后請左2日假,嬲爆!e家越豐話件未到香港,都唔知係邊!

翡翠宮

藍莓 發表於 17-11-28 15:37

我有一單26號付款,今日仲未發貨。

我23號付款嘅貨今日送到……

大宅

畀面勳章

lyh80115 發表於 17-11-28 18:46

點解你快過我既?whastapp,旺旺咩都冇人回覆。有冇人知可點聯絡到佢地?

翡翠宮

sunoil 發表於 17-11-28 18:50
點解你快過我既?whastapp,旺旺咩都冇人回覆。有冇人知可點聯絡到佢地?

我送公司,喺火炭,公司對面就係越豐。

試埋facebook,最近我無聯絡過佢哋。

大宅

lyh80115 發表於 17-11-28 18:46

晉越今次雙11真係好慢,慢唔緊要,最弊係唔回覆。

大宅

sunoil 發表於 17-11-28 18:50

我今日旺旺佢哋又係冇覆。

珍珠宮

sunoil 發表於 17-11-28 16:16
我會停用佢,用左几年都咁話。太令人失望,你遲咩遲囉,但應承左既野做唔到都要有交代下啦,前后請左2日假 ...

問下佢地送貨有無晚上時間? 例8點後....

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我雙11分3單落,3單都隔日到,ok喎。。。 whatsapp 都好快覆呀~

大宅

藍莓 發表於 17-11-27 19:20
件貨23號已付款,24號問才發貨,但今日都未收到,旺旺又唔覆。

另有一件貨噚日付款,今日仲未發貨。

我二十號俾錢,廿五號送到~
雙11真心慢左好多,客服都好似要理不理咁!問親都係答比較多訂單,會延誤⋯
可以做既就係等(emoji)(emoji)‍♀️
依家都仲有野未集落香港
上架時間都未見正常,睇黎又有排等啦

首頁

尾頁

跳至