自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

虎到金來勳章 減齡達人勳章

TMC3012 發表於 17-12-1 17:40
冇得好似上次咁㨂日子時間?

如果唔可以喺嗰個時間拎,咁點呀

大宅

Stellady 發表於 17-12-1 17:34

我打去hotline問,你打去問下。 我都係去旅行,所以抽到都冇入錢,費事煩

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

chingchingbb14 發表於 17-12-1 17:44
回覆 Stone2007 的帖子

我覺得根本無得分行取,得灣仔同九龍灣。當初就唔好俾人㨂。

係囉,如果唔俾揀,一早寫明只可灣仔取,咁我地自己決定抽唔抽吖嘛。搞到而家咁麻煩

大宅

metrochung 發表於 17-12-1 17:55
我打去hotline問,你打去問下。 我都係去旅行,所以抽到都冇入錢,費事煩
...

Sorry~

大宅

文文送 發表於 17-12-1 13:58

樓主放心,如果指定時間拎唔到,系統會識別得到,中銀稍後時 ...

我打去問,拎唔到,唔會再安排。唔會有得拎,佢個熱線,長期唔通。都係客戶答。都唔知拎唔到可以點

大宅

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 Stone2007 的帖子

無奈已經俾咗錢,唯有硬食

大宅

畀面勳章

離哂譜BOC咁安排,仲要限指定個1粒鐘時間拎,假期之後你估個個都咁易拎到假咩

大宅

回覆 Stellady 的帖子

請問可唔可以比個Email address我? 我領鈔果日去左旅行唔係香港😭中銀既安排點解咁差!

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

好彩,下午7:00一8:00會展取,唔洗請假,如果唔係,都唔知點算!

男爵府

Stellady 發表於 17-12-1 18:26
我打左26次,等左近30分鐘,終於問到。
可以send email去指定電郵地址,標題要寫「認購編號」同「認購人名 ...

我都想知個email 地址,我都撞咗去旅行時間

男爵府

回覆樓主

我check 左20/12 1-2 拎仲要係會展,痴線,唔洗返工冇估到咁差,得1日仲要指定時間,我以為最少點都有一個禮拜

子爵府

可以send email去指定電郵地址,標題要寫「認購編號」同「認購人名 ...
可以給我電郵地址嗎?

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

Lingo 發表於 17-12-1 11:13
吓!得一個時段?我仲要唔係香港

今日收到sms,我旅行未返 點算?

男爵府

麥兜媽 發表於 17-12-1 22:24
今日收到sms,我旅行未返 點算?

我仲末收到信息,自己上網查咋!好彩冇撞旅行日數!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

可否提供電郵地址,謝謝

大宅

剛check咗我都撞咗時間呀,點算,又過咗數,JM可唔可以pm個email比我呀。

子爵府

Best.for.u 發表於 17-12-1 19:06
我打去問,拎唔到,唔會再安排。唔會有得拎,佢個熱線,長期唔通。都係客戶答。都唔知拎唔到可以點
...

官方答案當然係咁講,但暗地裡會係咁做
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

子爵府

回覆樓主

中鈔者喺被安排嘅日期而唔同時間,其實都可以拎到鈔。如果當日真係去唔到,cs 門面梗係話當日拎唔到會捐出去 因為萬一話有得改拎鈔日期,又會有一大輪功夫,實情主辦商會再安排申請人其他日子補拎,至於幾時補領同邊度領,呢層就唔清楚 ...

用信用卡付款嘅人,係一定一定要出示埋過數張信用卡,否則係拎唔到。如果中鈔者搵第三者嘅信用卡幫忙付款,個位信用卡持有人一係同中鈔者同行,一係事前填好一份指定表格,否則又係拎唔到。唔記得帶身份證,只要出示到有相片嘅回鄉證或護照,工作人員都會放行

中左 30 連鈔嘅人,一定係被安排 20 至 22 號會展領取。因為 26 至 31 號,全部被安排去九展,而九展係唔會有 30 連鈔拎嘅

我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

大宅

請pm我email

大宅

虎到金來勳章 減齡達人勳章

color813813 發表於 17-12-2 07:13
請pm我email

can u pm me email ?

首頁
12345...6

尾頁

跳至