美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

please pm, thZZ

禁止訪問

複式洋房

wonderyi 發表於 18-9-27 18:13
回覆 beautymaa 的帖子

Sculptra 好似唔可以打太近眼位架喎,如果係黑眼圈大的話,應該係打少少透明質酸比 ...

我以前都打過透明質酸同保濕針,我就係覺得keep得唔來,我依家打咗四次Sculptra ,都keep得好好眼袋直頭冇咗咁,額頭卜咗咗隻眼仲大左添

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

可以 pm我 info嗎, thx!!

大宅

twinsbbmama 發表於 17-12-2 22:04
真的很開心分享!之前Jm 介紹個HIFU醫生給我,真的好利害!
去咗見醫生,醫生話我之前已經做過hifu,仲要美 ...

麻煩可以比資料我嗎?你做左幾part呀?thx

別墅

2019勳章

真的很開心分享!之前Jm 介紹個HIFU醫生給我,真的好利害!

咁夠膽,我就唔敢試呢啲啦,幾時做得來到老,我留番啲quota將來4/50歲先用

別墅

可以介紹資料我嗎?(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

可以PM我醫生資料及價錢嗎,謝謝:)

大宅

回覆 twinsbbmama 的帖子

可以PM我醫生資料及價錢嗎,謝謝:)

別墅

An also pm me ?thz

大宅

我打左幾次透明質酸都開始無咩用,依家開始中醫埋線,平好多但keep得2個月,諗緊好唔好埋玫瑰線果d,唔該pm醫生資料呀

複式洋房

2019勳章

可唔可以pm醫生資料俾我,唔該晒

洋房

請pm埋線醫生 thx

複式洋房

複式洋房

2019新春慶豚圓

麻煩樓主可唔可以pm资料? 我呢2個月做咗無痛hifu, 效果係比未做前好d, 但未去到我心目中想要嘅效果,我包包面而家年紀大咗真係開始鬆,又有雙下巴, hifu我覺得對我作用不大.

子爵府

2019勳章

請問可以以你中環做埋缐醫生資料我嗎? 謝謝

大宅

回覆樓主:

可以pm我醫生資料嗎?多謝(emoji)!
雨已經來了,請不要憂傷。陽光一直在等你伸手的瞬間,溫暖千年。

複式洋房

麻煩樓主PM我醫生資料及價錢,謝謝:)

複式洋房

beautymaa 發表於 18-9-27 12:19
我打左兩次每次兩瓶,因為打埋額頭,原來呢個醫生都幾犀利,十幾年前已經幫人做自體脂肪面,所以佢識得點做額 ...

唔該可唔可以PM醫生資料給我,我都好想做,因為成日打透明質酸成日都要補好煩,Thanks

大宅

回覆 twinsbbmama 的帖子

可否pm資料比我嗎?thx

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊