親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

dw0501 發表於 18-4-8 00:47
真的如此差 ... 我見各位 JM 都話 okay, 之前用 wifi egg, 今次想試下新野... 希望okay 啦 :for ...

我買果陣7x9做緊買滿$100減唔記得$5/$10優惠,所以我地買咗4張(每張$50/5日,一人2張),4張都係收得咁差,就算喺北九州市區/好空礦既地方,都load得好慢

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

dw0501 發表於 18-4-8 00:47
真的如此差 ... 我見各位 JM 都話 okay, 之前用 wifi egg, 今次想試下新野... 希望okay 啦 :for ...

我地之前去過2次北九州用docomo,收得好順好快㗎,自由鳥呢張係用Softbank網絡,完全沒法同docomo比...

大宅

hfl2000 發表於 18-4-8 00:20
啱啱去完九州10日返來,同老公一人一張,中哂伏..收得好差呀...開頭喺南九州,以為鄉下地方所以咁啦,點知 ...

所以我今次去大阪租一隻蛋再加呢張咭
有咩事都仲有隻蛋頂住 我貪佢澳門都用得

大宅

畀面勳章

遇見晨曦 發表於 17-12-3 08:53
剛從日本沖繩返黎,今次因為太忙冇時間專登去鴨記買上網卡,所以試下用數字屋既(自由鳥sim) ,首先下載自 ...

樓主,我有個問題想問……
我想買呢張電話卡係今個星期日用,係大陸用1日,之後8月去名古屋用7日,即係我就咁買1日大陸+7日日本,得唔得呢?

同埋如2個不同地方,只要到時開返SIM 卡,就可以使用?

謝謝

扭扭家族之這一家四口~ 扭扭批PA~扭扭條MA~扭扭粉FI姊~扭扭蛋TOR弟~

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

F.T@FAMILY 發表於 18-4-8 11:15
我想買呢張電話卡係今個星期日用,係大陸用1日,之後8月去名古屋用7日,即係我 ...

3月去完北九洲,一張得,一張話收得唔好

呢兩日返大陸,出奇地順

要留意優惠做到 30/6,7月開始未講,唔好咁早買定日費

大宅

虎到金來勳章

F.T@FAMILY 發表於 18-4-8 11:15
我想買呢張電話卡係今個星期日用,係大陸用1日,之後8月去名古屋用7日,即係我 ...

係,去大陸時開數據漫遊,到時會自動扣番大陸既日數,都一樣咁用。

首頁

尾頁

跳至