自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

Charlotte_mom 發表於 17-12-4 18:50
無申請,但唔覺得申請者無理
如果銀行一早講明只能在指定一小時到會展取,應該好多人唔制
我公司今年訂半島 ...

agree

禁止訪問

回覆樓主

侯爵府

瞓得好勳章

回覆樓主:

我想問,我家人係去7仔比錢,但到今日重未有sms通知幾時去拎,請問係咪分批收sms嫁? 因為都比左6,7000蚊

子爵府

回覆樓主:

當初有得揀邊到扲同,依家會部去會展,仲要限時,排隊都唔止,仲有好多人要返工,請咗假分分鐘排唔到隊過時限
利申:身邊有人申請咗,自己無申請

大宅

sasa0516 發表於 17-12-4 20:24
我想問,我家人係去7仔比錢,但到今日重未有sms通知幾時去拎,請問係咪分批收sms嫁? 因為都比左6,7000蚊: ...

我地4個人申請,現時為止得2個收到通知

男爵府

我想問,我家人係去7仔比錢,但到今日重未有sms通知幾時去拎,請問係咪分批收sms嫁? 因為都比左6,7000蚊: ...

我地都無,之前仲因為銀行出錯,收多左150幾蚊,都仲未退返俾我

大宅

虎到金來勳章

草莓熊本熊 發表於 17-12-4 20:29
當初有得揀邊到扲同,依家會部去會展,仲要限時,排隊都唔止,仲有好多人要返工,請咗假分分鐘排唔到隊過時限
利 ...

自己上中銀個網check啦 我都冇收過任何msg,但中銀個網有寫指定地點同時間,居然指定一個鐘頭俾人拎....早知唔抽

琥珀宮

回覆樓主:

樓主知d唔知d

子爵府

遇見晨曦 發表於 17-12-4 20:48
自己上中銀個網check啦 我都冇收過任何msg,但中銀個網有寫指定地點同時間,居然指定一個鐘頭俾人拎....早 ...

你係咪引用錯人

大宅

申請表有講, 3連張及30連張要去九展或會展的.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

貝兒Q 發表於 17-12-4 20:34
我地4個人申請,現時為止得2個收到通知

我都咩都冇收到,自己上網check咋⋯

男爵府

減齡達人勳章

回覆樓主

一開始有得揀分行囉,而家又要去會展

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsl130076 發表於 17-12-4 19:49
樓主你是中銀人?
合埋懷疑
我申請時係有得選地區(東區)
而家要去會展
仲要係office hour指定一個鐘內
本人只中單張
不過我本來都想自己方法解決
不過樓主啟發咗我
E去金管局投訴先
好在有打印咗申請書呢
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

你上番中銀紀念鈔個網可以睇到你去邊度幾時攞。

男爵府

skylet 發表於 17-12-4 18:19
領取程序
  • 本行將於成功申請者繳付全部款項後,根據選定通知方式個別通知其領取紀念鈔的指定日期、時間及 ...

鬼唔知要睇條款咩
    鬼知佢得一個鍾去攞呀
    如果知搵鬼去抽,火鬼滾

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

holt2072 發表於 17-12-4 18:45
    申請時,中銀綱上係可以比我地揀地區領取,依家就全部會展,佢無野呀?
    ...

係!當初係有得揀地區, 以前亦係咁!
    放下自在

子爵府

鴨媽 發表於 17-12-4 20:55
    申請表有講, 3連張及30連張要去九展或會展的.
    我知啊,我得單張都要會展,咩理由先,我明明選擇沙田分行取。

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

都係果句
    無知並不可怕,
    可怕的是一知半解卻又認為自己懂得了全部
    香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
    撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
    生命熱線︰23820000
    東華三院芷若園熱線︰18281
    社會福利署熱線︰23432255
    醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
    明愛向晴熱線:18288

大宅

回覆 cattz288 的帖子

我仲慘, 喺屯門做嘢 但被分到兩點至三點去會展取,更不幸嘅係 我幫老公用信用卡畀錢 結果佢攞 佢嗰份時我都要陪佢去, 因為我喺卡主, 勁無奈, 以後唔會再抽中銀嘅任何嘢!

男爵府

Charlotte_mom 發表於 17-12-4 18:50
    無申請,但唔覺得申請者無理
    如果銀行一早講明只能在指定一小時到會展取,應該好多人唔制
    我公司今年訂半島 ...

百分百認同

首頁
    12345...7

尾頁

跳至