婆媳關係

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

正能量

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

超難得

大宅

好羨慕

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

複式洋房

複式洋房

複式洋房

2019勳章

回覆樓主:

有個好99就真係生活都開心d ga

男爵府

家有一老如有一寶
會感恩, 真好 !

別墅

回覆樓主

咁咪好囉

最緊要係你6299好人之餘唔計較

我覺得大部分婆媳糾紛都係基於單方面或雙方面計較/做人唔識見好就收

成日講講埋埋養兒防老 父養子 子養父
其實一家人幫到咪幫 幫唔到咪食自己
畢竟大家成年人
亦唔好忘記6299都係成年人
長輩還長輩 都係有成年人既擔當同責任
最緊要大家幫得心甘情願又負擔到咪得囉

大宅

親子王國15週年勳章

好奶奶真係要好好珍惜

大宅

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆 happyyee815 的帖子

我好掛念 99,她遠在天角的一方。

侯爵府

親子王國15週年勳章

幸福

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我都好感恩,我奶奶對我都幾好,雖然有時囉嗦長氣D。

別墅

回覆樓主:

難得有正能量,要支持,
好好孝順老人家

大宅

回覆樓主:

其實99好真係幾好架,起碼會有講有笑傾下計呀,唔好既話又真係幾麻煩架

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

happyyee815 發表於 17-12-5 05:46
內容有點長,純分享(emoji)
我有2個小朋友5歲同8歲,小朋友出世時我請工人在6299家揍,兩個小朋友都在6299 ...
恭喜!

男爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

大宅

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係幸福

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊