婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

其實可以同老爺奶奶關係好,真係好福氣,我都係!大家要好好珍惜

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

happyyee815 發表於 17-12-5 05:46
內容有點長,純分享(emoji)
我有2個小朋友5歲同8歲,小朋友出世時我請工人在6299家揍,兩個小朋友都在6299 ...

我老爺奶奶都好好住得近但不同住,有時佢會買下午茶比我同阿仔食,有時問我尿片夠唔夠會幫我買
結婚後無做嘢做家庭主婦,6299都無話過我
有時煮幾味比佢倆老食吓都好開心
宜家有孫玩,要同奶奶夾吓點湊小朋友,大家都意見不同,都要磨合一下

大宅

我有2個小朋友5歲同8歲,小朋友出世時我請工人在6299家揍,兩個小朋友都在6299 ...

係咪2個小朋友會好d 無咁曳同野蠻?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
由10年孖寶出世,同奶奶關係超差,甚至諗過傷害自己
上左BK 最初發洩、之後學習BK JM 、睇多D JM 經驗 到改善自己
依家同奶奶關係好好

我都可以講 我有一個好 62 、99

從未適應這份工

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

我都有個好奶奶
真係幾生修到架!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊