意見反饋
義工

想生BB 今日: 216|主題: 99766

跳至
樓主: tomatolmc
第一次流產,應唔應該去驗免疫系統?  

洋房

國民生產總值:64

tomatolmc 發表於 17-12-19 19:05
我是在香港驗的。其實在台灣驗平好多嗎?仲要計機票食宿,我在香港驗六千幾蚊

如想知台灣驗的流程要問問 ...

可否PM你在香港驗免疫+凝血的資料給我?

大宅

國民生產總值:2916

2019勳章

tomatolmc 發表於 18-2-22 23:13
Pm 你
生了第一胎,之後小產3次,之後威院幫我抽了8支血驗,見醫生說驗血一切正常,是不是不需再去驗凝血問題?只係再去驗免疫?但驗免疫都係抽血驗,威院抽血唔知有冇驗埋呢樣? 申請左驗血報告等出,可否pm 我驗免疫同凝血資料我, thx

民房

國民生產總值:8

回覆 tomatolmc 的帖子

可否PM你在香港驗免疫+凝血的資料給我?

民房

國民生產總值:22

tomatolmc 發表於 17-12-20 11:21
其實醫生都同我講有問題的機會好細,但我係ivf,得返兩粒雪胎,我唔想搏,所以醫生話我想驗就同我驗。

醫 ...

請問可否PM 醫生資料給我?十分感謝

大宅

國民生產總值:1088

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
tomatolmc 發表於 17-12-11 18:54
我都聽講過通常慣性流產先驗,但我得返兩粒雪胎,如果touch wood之後兩次都有事,到時無晒胎驗乜都無用
...

我成日覺得香港啲醫生,無嘢發生就咩都唔緊,到有嘢發生都只覺得係意外,下次咪先同你小心啲囉。一開始幫人驗晒啲嘢唔得嘅?要發生咗事先驗會唔會太遲?有第一次,覺得有需要驗,緊係去驗啦!等班醫生救你,不如自救自己揾出原因,對症下藥。如果每一次失敗後無改變,就可能只有同一個結果。祝你好運。

大宅

國民生產總值:3678

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆 tomatolmc 的帖子

[size=16.799999237060547px]可否給我香港驗免疫+凝血的資料給我?

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.