影視娛樂

跳至

首頁
23456...99

尾頁

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-12-12 19:31
開頭嗟,之後唔似,但一開就知秀浩係喜歡海秀,又有D奇幻嘅元素 ...

點奇幻?唔係交換靈魂嘛

我等你同kcm繼續sell

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 17-12-12 18:17
睇旅遊特輯都得啦

唔見有介紹呢度wor

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

竹兒 發表於 17-12-12 19:39
點奇幻?唔係交換靈魂嘛

我等你同kcm繼續sell

同女2 有關

琥珀宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-12-12 18:53
一開頭3分鐘,全係A貨金社長

我dl左2集喇頭先睇左第1集10分鐘,其實只係開頭來來揸車果度似SG啫,之後我覺得完全唔似,有理由相信kcm為左sell人睇不惜跨大其詞

琥珀宮

htts 發表於 17-12-12 19:31
開頭嗟,之後唔似,但一開就知秀浩係喜歡海秀,又有D奇幻嘅元素 ...

ep1頭10分鐘我反而覺得有d似藍海,有古裝版的來來,乜古時都有來來曱甴屋嘅咩我自己都一路寫一路忍唔住笑

琥珀宮

htts 發表於 17-12-12 20:23
同女2 有關

女2係咪一開頭著黑色衫果個女人?我覺得佢似田蕊妮

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ccdccl 發表於 17-12-12 20:32
我dl左2集喇頭先睇左第1集10分鐘,其實只係開頭來來揸車果度似SG啫,之後我覺得完全唔似,有理由相 ...

你真係開左?

開車似, 我覺得秀浩情深都似, 但唔毒舌. 有d 位似藍海

寶石宮

ccdccl 發表於 17-12-12 20:34
ep1頭10分鐘我反而覺得有d似藍海,有古裝版的來來,乜古時都有來來曱甴屋嘅咩我自己都一路寫一路忍 ...

琥珀宮

mcyw888 發表於 17-12-12 19:52
唔見有介紹呢度wor

我以為你剩係想睇靚景咋,邊度都冇所謂添咁想睇果個景唔爭在睇埋全套劇啦

寶石宮

ccdccl 發表於 17-12-12 20:36

西裝店果個。 佢似係喜歡秀浩.

寶石宮

ccdccl 發表於 17-12-12 20:36

你講短髮果個? 我覺得似肥版毛舜均

琥珀宮

htts 發表於 17-12-12 20:37
你真係開左?

開車似, 我覺得秀浩情深都似, 但唔毒舌. 有d 位似藍海

我同你都不約而同覺得似藍海我地比KCM fake左呀,完全同SG冇關係

寶石宮

ccdccl 發表於 17-12-12 20:38
我以為你剩係想睇靚景咋,邊度都冇所謂添咁想睇果個景唔爭在睇埋全套劇啦
...

你又sell 埋一份?

琥珀宮

htts 發表於 17-12-12 20:40
你講短髮果個? 我覺得似肥版毛舜均

咁我唔夠你睇得多,要再睇落去再認清楚先

寶石宮

ccdccl 發表於 17-12-12 20:40
我同你都不約而同覺得似藍海我地比KCM fake左呀,完全同SG冇關係
...

Kcm 有無睇blue sea?

駕車似嘅, 生秀a 貨

寶石宮

ccdccl 發表於 17-12-12 20:41
咁我唔夠你睇得多,要再睇落去再認清楚先

你仲睇落去, kcm 成功左啦

琥珀宮

htts 發表於 17-12-12 20:40
你又sell 埋一份?

申小姐做旅行社點解要做埋用pat pat幫客閂埋個行李喼架,又著住條短裙

寶石宮

ccdccl 發表於 17-12-12 20:44
申小姐做旅行社點解要做埋用pat pat幫客閂埋個行李喼架,又著住條短裙
...

佢係sell 呢d

有無睇佢d 喊戲? 有人話會否一切都係夢

琥珀宮

htts 發表於 17-12-12 20:41
Kcm 有無睇blue sea?

駕車似嘅, 生秀a 貨

揸車果度係好似,不過金社長個樣高傲好多,來來剩係識chok

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 17-12-12 18:39
有鬼怪大屋,套劇係咪超現實嘅呢?

我覺得你對呢套戲最有興趣應該係你睇先啱,kcm同htts都唔會中肯,睇怕你要加入埋一份俾個詳細啲report我地

首頁
23456...99

尾頁

跳至
熱門主題