自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2023年兔年勳章

亞視 1218再回來
有陳志雲主持百萬富翁

【明報專訊】亞視即將「復活」,下周一會舉行「亞洲電視數碼媒體有限公司重組啟航暨應用程式啟用儀式」,吳雨獲委任為行政總裁;昨日更獲法庭方面批准重組方案,並撤銷清盤呈請。

據知,亞視將製作新一輯《百萬富翁》,由陳志雲取代陳啟泰主持;亦邀請曾華倩主持節目。吳雨表示有關節目內容、藝人陣容及營運模式,留待下周一公布。曾華倩透露與亞視的合約仍有細節洽談中,並指吳雨由細睇到她大。問欠什麼?曾華倩笑言欠介紹一個靚仔給她認識。

https://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20171213/s00016/1513103014321

伯爵府

回覆樓主:

亞視真系無限復活, 勁呀

大宅

死唔斷氣

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

如果以後,真係有再多 d 好節目,得益嘅都係觀眾

男爵府

15週年勳章

當年紅到出書 我仲買過黎玩
成日50/50 問現場觀眾 定打電話問朋友

gobaa49    發表於 17-12-13 12:03

禁止訪問

回覆樓主:

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

男爵府

都好期待

大宅

有好節目唔怕佢反生呀

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

好喎,依家開電視,好似好多台比你揀,其實有時寧願熄電腦,全部都無興趣。。

大宅

回覆樓主

陳志雲,我有d 興趣,好耐冇見佢!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Poyau 發表於 17-12-13 09:20
亞視 1218再回來
有陳志雲主持百萬富翁
好期待志雲大師做主持
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

回覆 Poyau 的帖子

我好鍾意睇百萬富翁. 可以長知識. 好過無無聊聊嘅遊戲節目.志雲大師好吖. 唔理佢私生活, 佢係一個好有料嘅電視人.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

子爵府

回覆樓主:

不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

水晶宮

期待

禁止訪問

伯爵府

wawaliluk 發表於 17-12-13 12:30
好期待志雲大師做主持

子爵府

回覆樓主

都有d興趣睇喎

伯爵府

回覆樓主:

居然復活

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至