潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Can you pm the shop and 🙏

大宅

Cappico 發表於 18-7-22 22:02
我問咗好多地方,單扣5-6千都有,雙扣會貴d,頭先同朋友講起佢係Gbabies問咗兩次價錢冇買嘢,之後就唔再回 ...

Pls pm shop detail

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

penpenvivi 發表於 18-7-2 18:48
呢間野好差 ,問價錢,回答無禮貌

我剛見佢賣redline,想買,好彩上來睇下,但係咪真貨?

禁止訪問

開心吸收勳章

珍珠宮

appleyummy 發表於 17-12-13 21:21
咁可能最近幾次問價之後冇買,咁就block咗我啩(emoji)(emoji)

咁衰呀

大宅

penpenvivi 發表於 18-7-3 23:30
就算問完貨會買佢都係答sold out ,講多2講block埋,好無品

我都係咁,問多小小關於尺寸問題就block, 臭吋到呢

複式洋房

Beibeisam 發表於 18-7-26 00:41
Wow 差到咁,我都試過kxc 代購又係超冇品,買之前秒覆,比錢後唔覆,問佢件貨未收到態度又係超差。
...

我7月中買左對rv 到而家都收唔到
就咁俾佢呃左幾千蚊!!!!!

別墅

Cappico 發表於 18-9-14 00:38
已pm

Sis, can u pm the shop?

I just bought one RV from GBabxxx. It took near a month to deliver. I followed up with the owner about the delivery status. Very rude reply. No hi no thx ... Don’t why ppl will send those thank you photo to her

珍珠宮

andersmama 發表於 18-7-2 22:27
係呀,佢超寸架,唔憂做咁囉!

我幫襯過一次,之後問左幾次價,無買,最近問親都唔覆呀,幾臭寸!應該bloc ...

嘩 堅臭串。成日show佢個兩個mix girls... 可惜

珍珠宮

Happylife:) 發表於 18-10-13 21:22
我7月中買左對rv 到而家都收唔到
就咁俾佢呃左幾千蚊!!!!!

下! 佢點答你

大宅

我問咗好多地方,單扣5-6千都有,雙扣會貴d,頭先同朋友講起佢係Gbabies問咗兩次價錢冇買嘢,之後就唔再回 ...

可唔可以俾個代購資料我?thx

大宅

hello, can u pm me which shop? thanks!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

請問係邊一間?
9w1d  2.41cm / 10w2d  3.46cm (吳弓彈) / 13w 6.69cm (揮手2次) / 16w1d BPD 3.09cm(4oz) / 18w4d BPD 4.21cm 9oz

首頁

尾頁

跳至