夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

oioioioi 發表於 17-12-18 12:58
吾好意思,我想問你點解肯定係雞?不是小三呢?

因為一個男人如果有小三唔係甘簡單~~會成個人變哂 如果有第二個的話!!我的直覺話我知唔係小三!

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-18 13:07
因為一個男人如果有小三唔係甘簡單~~會成個人變哂 如果有第二個的話!!我的直覺話我知唔係小三! ...

你又無呢方面經驗, 唔好咁肯定住。。。早排先有個會員因為一張老公 fb share 既相知道自己原來一直活係謊言中。。。

不過咩都好啦。。。都唔係重點。。

呢幾日佢有冇做咩去補鑊呀? 有冇打動你心?

子爵府

虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我接受唔到囉!

別墅

tammy2008 發表於 17-12-18 14:05
你又無呢方面經驗, 唔好咁肯定住。。。早排先有個會員因為一張老公 fb share 既相知道自己原來一直活係謊 ...

無?佢靜係識得喊同求我唔好走!無其他了

侯爵府

tommysai2541 發表於 17-12-18 13:07
因為一個男人如果有小三唔係甘簡單~~會成個人變哂 如果有第二個的話!!我的直覺話我知唔係小三! ...

真係一世陰影,你可以肯定接受左佢之後感情可以同以前一樣,定還是日日因爲依件事而吵?你可以忘記過去嗎?

別墅

oioioioi 發表於 17-12-18 15:41
真係一世陰影,你可以肯定接受左佢之後感情可以同以前一樣,定還是日日因爲依件事而吵?你可以忘記過去嗎 ...

我真係唔知道~~甘多年啦!15號先發現呢個問題,甘岩聽到佢地緊!唔知係個天幫緊我定害緊我!

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-18 15:13
無?佢靜係識得喊同求我唔好走!無其他了

吓!!! 誠意呢? 俾d誠意先得架。。。。咁而家你返去未? 定仲係外家?

佢對份工係咪好有責任心架? 無咗佢一日半日就唔掂?

咁大事件第二日仲可以死去返工都唔立即補鑊先。。。。

別墅

tammy2008 發表於 17-12-18 15:56
吓!!! 誠意呢? 俾d誠意先得架。。。。咁而家你返去未? 定仲係外家?

佢對份工係咪好有責任心架? ...

我都返緊工~~我地分開左訓 !佢呢幾時咪話自己好後悔做錯左事!我都唔知真定假!佢求我要俾返信心佢去彌補~唉!好煩!點解會甘煩!點解會發生係我身上

水晶宮

tommysai2541 發表於 17-12-18 15:59
我都返緊工~~我地分開左訓 !佢呢幾時咪話自己好後悔做錯左事!我都唔知真定假!佢求我要俾返信心佢去彌 ...

咁經濟上佢有冇主動話100%上繳呀?

淨係識喊有鬼用? 仲細呀?
咁大個人做錯事佢自己要主動講將來點點點, 俾番信心你先得架。。。

咁你傷心, 返工好正常, 但佢做出咁大件錯事, 送束花, 接放工呢啲仲要教咩?

佢一向都唔浪漫架? 你之前話佢顧家係咩意思呀 ? 見你凍會唔會攞衫你著? 見你病會唔會担心你? 會唔會有時買你喜歡既食物俾你呀?

大宅

tommysai2541 發表於 17-12-16 00:40
事實上我真係成日拒絕佢同拖佢、佢成日都話想黎我!但佢就話因爲佢想要我唔俾佢!佢就走叫雞!點可 ...

食色性也,男人性需要比女人強好多,男人一定要解決性需要架。即係你肚餓,屋企冇飯食,咁你會點吖?畀你都出街食啦⋯⋯ 唔通餓死咩?你哋結婚時冇 agree 過婚後冇性架嘛。現在一段婚姻所需嘅嘢,你提供唔到,咁你老公又點算呢?

其實件事爆左出嚟,係一個好好機會畀你兩個傾下調節下自己。

男爵府

tommysai2541 發表於 17-12-18 15:45
我真係唔知道~~甘多年啦!15號先發現呢個問題,甘岩聽到佢地緊!唔知係個天幫緊我定害緊我!
...

相信唔會係第一次,上得山多終遇虎,呢D係天意,無論你是否决定原諒佢,你都要預定條後路俾自己,使佢D錢,自己儲起啲錢

別墅

tammy2008 發表於 17-12-18 16:07
咁經濟上佢有冇主動話100%上繳呀?

淨係識喊有鬼用? 仲細呀?

佢份人不嬲都唔浪漫 !乜都唔識成個白痴甘了!

大宅

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

我接受唔到。

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

樓主,原諒佢之前一定要發夠爛渣先好,你宜家絕對有權發惡!佢真正知驚,又驗咗身,你就俾次機會佢啦,亦算係俾次機會自己。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

就算口講原諒, 個心都一定有條刺

別墅

Subconscious 發表於 17-12-18 23:39
樓主,原諒佢之前一定要發夠爛渣先好,你宜家絕對有權發惡!佢真正知驚,又驗咗身,你就俾次機會佢啦,亦算 ...

到而家我仲發緊爛炸~~

別墅

yanyan-mummy 發表於 17-12-18 23:45
就算口講原諒, 個心都一定有條刺

我心仲插住刀、但佢今日明明放5:00 !可以返企、我收7點鐘、佢一直係車站等我!我叫佢走都唔走!唉~個心好軟弱

大宅

BB防敏心得分享勳章

回覆 tommysai2541 的帖子

咁難怪你唔想

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 tommysai2541 的帖子

睇完妳個婚姻情況, 如果係我實會原諒個C6, 佢都想同妳親熱, 只係妳問題, 佢至會出去叫雞, 而且唔係揾二奶, 都叫做情有可原.

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

親耳聽到堅難忘記喎

首頁

尾頁

跳至