跳至

首頁

尾頁

別墅

莊啟程收左am!但一直都仲心大心細中,另一間收左既係景盛幼稚園!2間好難決擇!
莊啟程課程比較深,唔洗擔心上小學,但上網睇話d老師唔係咁有愛心,所以擔心中!

複式洋房

nghn 發表於 17-12-16 00:56
莊啟程收左am!但一直都仲心大心細中,另一間收左既係景盛幼稚園!2間好難決擇!
莊啟程課程比較深,唔洗擔心 ...

莊啟程最近搞左次開放日,老師都好好人,面露笑容,參觀過校舍外部較舊,內部都好淨既,而且校舍都大,算係區內較前列既幼稚園,學習方面都聽過有較密既英文班等,相信學術都唔錯既

別墅

cyril0920 發表於 17-12-16 08:48
莊啟程最近搞左次開放日,老師都好好人,面露笑容,參觀過校舍外部較舊,內部都好淨既,而且校舍都大,算 ...

開放日我都有去呀,不過我留既時間只係30min,我遇到個黑口黑面既老師,仲有行行企企似保安既老師!所以想睇下其他家長對lee間學校既評價

大宅

回覆 nghn 的帖子

如果2間我會簡景盛, 莊開放日我都有去, 感覺唔好, 景盛覺得超有愛心同埋好有心做

大宅

回覆樓主:

景盛全年招生你想入就有,上年之前佢地都係靠雙非維持學校,港童好小揀佢地!我住上面日日見佢地一車車跨境校車,華心最多雙非童幼稚園!所以我連報都冇報尼間!升小派位好多派去方樹泉
莊啟程課程深,學校不設跨境校車。小學多派于良發。
你自己諗邊間適合自己小朋友 ,如果仲好bb而且唔谷得就揀昌盛吧!

首頁

尾頁

跳至