義工

1-3歲奶粉專區 今日: 33|主題: 12843

讀邊間幼稚園好

複式洋房

國民生產總值:146

我個女2015年12月出世,屬於細b,住灣仔區,依家有以下三間學校揀,但唔知點揀!麻煩各位媽媽比d意見我!Thanks!

1. 中華基督教灣仔堂上午班K1收左
2. 聖雅各麥潔蓮全日班K1收左
3. 愛群道呂郭碧鳳K1下午班後補生

王國熱話
求益力多廠,可口可樂廠參觀
大本型j plus 失望了
去廸士尼一肚氣
super park

子爵府

國民生產總值:11256

gracegrace5 發表於 17-12-16 14:20
我個女2015年12月出世,屬於細b,住灣仔區,依家有以下三間學校揀,但唔知點揀!麻煩各位媽媽比d意見我!Th ...

你要唔要返工?要就2啦,1係出名有愛心,2啲老師都好好架

複式洋房

國民生產總值:146

Ytfc 發表於 17-12-17 00:26
你要唔要返工?要就2啦,1係出名有愛心,2啲老師都好好架

我要返工但平時都係我奶奶湊,所以全日定半日對我嚟講都無所謂。 反而我想問下邊間學校比較優秀,另外派小學又邊間好?

珍珠宮

國民生產總值:30154

回覆樓主

派小學講運到邊間幼稚園無關,除卝諗住考直資同私校

子爵府

國民生產總值:11256

gracegrace5 發表於 17-12-17 00:46
我要返工但平時都係我奶奶湊,所以全日定半日對我嚟講都無所謂。 反而我想問下邊間學校比較優秀,另外派小 ...

如果考直私我諗3好啲。派位同樓上所講靠運邊間都一樣。

除非奶奶識教,如果唔係我覺得全日好過半日

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.