自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章

我今日重播睇番溏心。睇到以愛和nic 果幕...即刻諗番起 一個舊朋友講既好似一樣咁。

好多人都話愛一個人冇錯。愛又無分對與錯..但你訓響人地屋企張床。蓋住人地張被...同人地老公做我覺得真係好錯。

我有個朋友佢曾經做過呢種事,去人地屋企望住人地婚紗相做...佢覺得咁做個男人好似愛佢多d 。同埋刻意用大婆既毛巾,面霜...一種不正常既心態。不過最後我呢個朋友佢有左 ,個人夫即刻斬欖仲不會負責。一樣同佢講從來無想過放棄個家而要佢...最後攪到朋友鬧自殺...近兩年先見到佢好似正常番少少。

不過我真心覺得以愛這個角色做得好賤格。唔明點解現實有d 女人 做得出...自己有條件有錢...仲要同人爭唔愛錫自己。

呢套都幾好睇。不算太垃圾。只是不喜歡太多潮語。好造作。

大宅

回覆樓主:

唔好話現實。係BK歷年嚟都睇唔少。
一句講哂,男人都係食得唔好嘥,
做女人最緊要識愛錫自己。
好似以愛依種& 真係由小三坐正& 雙方都有家室 依d都好多啦。
咁話分兩頭,一隻手掌又拍唔響既。

公爵府

回覆樓主:

睇過港台一個節目,講巴基c坦婚姻,巴仔係香港出世香港大,有個香港女朋友,巴仔父母迫佢娶咗鄉下的巴女做老婆,香港女朋友同佢講分手,意思大致係因為對唔住巴女,巴女離婚後就沒有人生沒有幸福!
恭賀新禧,迎春接福!

珍珠宮

candice0088 發表於 17-12-16 17:14
我今日重播睇番溏心。睇到以愛和nic 果幕...即刻諗番起 一個舊朋友講既好似一樣咁。

好多人都話愛一個人冇 ...

無論第三者做盡什麼變態方法,十個有九個男人都只係抱著有得食就食咗先的心態⋯搵自己嚟搞!

stagea    發表於 17-12-16 20:26

男爵府

回覆樓主

最衰格係係人地老婆張床,
偷食食到返屋企,好離譜

禁止訪問

子爵府

2018復活節勳章

candice0088 發表於 17-12-16 17:14

真係好令人心寒。。。

大宅

2018復活節勳章

homei888 發表於 17-12-16 17:27
唔好話現實。係BK歷年嚟都睇唔少。
一句講哂,男人都係食得唔好嘥,
做女人最緊要識愛錫自己。

都係呀。我覺得我朋友算係幼稚。自己當年21歲。屋企有錢..仲要讀書名列前茅。如果唔係當年就咁癲左幾年..可能已經做了醫生。我真心鄧她可惜..

我亦好想而家仲做小三既女人盡快清醒。唔係好多人可以由小三坐正。就算坐正 都未必坐得耐。因為可能會有小四小五...

大宅

2018復活節勳章

cinda72. 發表於 17-12-16 18:29
個賤佬唔帶小3返屋企,小3又點會上到人地張床
最賤應該係個賤佬

但係佢跟個男人番屋企都賤。 呢樣野等同有強姦無焗賭一樣。男人話上佢屋企,佢又制...同一樣衰。兩個都係衰

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

candice0088 發表於 17-12-16 18:54
都係呀。我覺得我朋友算係幼稚。自己當年21歲。屋企有錢..仲要讀書名列前茅。如果唔係當年就咁癲左幾年.. ...

小3坐正白頭終老,係徹底錯到盡頭而已

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我識有個朋友,佢結婚不夠兩個月,就同同公司女同事搭上。個女人一哭二鬧,最後比佢成功搶左個賤男。然後兩個結婚生埋仔,識佢既人全部都知佢有幾賤,而家仲成為d 8婆8公茶餘飯後既話題
但佢地好幸福 我地好黑心, 仲等緊個女人既報應。
但點解仲未到?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

candice0088 發表於 17-12-16 18:54
都係呀。我覺得我朋友算係幼稚。自己當年21歲。屋企有錢..仲要讀書名列前茅。如果唔係當年就咁癲左幾年.. ...

可惜~有時人就係咁!年少氣盛,鬥氣
放下自在

珍珠宮

Pianistbaby 發表於 17-12-16 19:17
我識有個朋友,佢結婚不夠兩個月,就同同公司女同事搭上。個女人一哭二鬧,最後比佢成功搶左個賤男。然後兩 ...

我都識有舊同事係咁
撘上一個新婚唔夠半年既人夫同事
我地成班同事本身仲鄧舊同事慘
以為佢單單純純被人呃,做人地二奶

點知撘上冇耐,人夫同事離婚同再婚
仲請哂我地成班同事去飲
無錯,係一年唔夠飲第二次
我當晚有事做,冇去
聽其他有去同事講,當晚有播咩成長片段
原來係人夫成日話去見客
係同舊同事周圍去拍拖(兩個都做sales)
啲片有相有日期
揚哂之後,公司就炒左佢地
所以報應係有,可能時辰未到

stagea    發表於 17-12-16 20:20

子爵府

回覆樓主:

有d女人係鐘意搶人嘢,明知男人有老婆都去搶,以爬上人地張床為快感,唔會理個男人係咪當佢係雞定洩慾工具

珍珠宮

佢嘅性格好陰沉,似抑壓太耐

大宅

2018復活節勳章

yurijm 發表於 17-12-16 20:10
我都識有舊同事係咁
撘上一個新婚唔夠半年既人夫同事
我地成班同事本身仲鄧舊同事慘

我好衰。個心涼左一下。

琥珀宮

回覆樓主:

小三係賤,但個出軌男都唔方好得去邊,要鬧男人一齊鬧

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

親戚被小三拆散家庭, 結果小三又遇到小四小五, 小三喊住跪地求幾個阿嫂長老幫手, 結果幾個長輩無幫手, 仲話小三, 你預左有今日, 當初搶人老公, 而家自己受番!

個時我仲係小學五年級, 好深刻, 之後仲問阿媽做乜佢要跪係到喊

侯爵府

帶你返屋企搞,只係縮骨慳返開房錢嘅表現

首頁

尾頁

跳至