自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

cindy618 發表於 17-12-17 13:30
咁多選擇唔知食邊款

湯有無選擇?
湯無選擇架

侯爵府

親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 17-12-17 13:19
任添包軟熟嗎?

正!熱熱地。外脆內軟

男爵府

candycakee 發表於 17-12-17 13:28
Crabcake salad 同黑麥包係我最愛
宜家佢地仲會主動問要唔要多份麵包
以前話要另外加錢 ...

以前佢個包係我飛佛,但最近食唔好點解覺好甜。

用戶要求終止服務

牛年勳章

回覆樓主

Our favourite!

未經許可,請勿轉載

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

趕得切食

象牙宮

回覆樓主:

食過兩次,正

珍珠宮

回覆樓主:

大家覺得那間舖較有水凖?
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

nz 發表於 17-12-17 16:10

奧海分店,服務水平麻麻,只有一個似經理的先生比較好

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

食過兩次旺角都唔錯

瑪瑙宮

YuYuMother 發表於 17-12-17 16:34
食過兩次旺角都唔錯

新世紀?

瑪瑙宮

大笨鐘 發表於 17-12-17 14:10
Our favourite!

會員咭有咩著數架?有儲分嗎?

用戶要求終止服務

牛年勳章

cindy618 發表於 17-12-17 16:38
會員咭有咩著數架?有儲分嗎?

會員晚飯有 9 折,入會有套 coupons
未經許可,請勿轉載

象牙宮

jwy2 發表於 17-12-17 14:00
以前佢個包係我飛佛,但最近食唔好點解覺好甜。
係呀!而家偏甜。

象牙宮

cindy618 發表於 17-12-17 15:03
趕得切食
食左咩餐呀?

珍珠宮

candycakee 發表於 17-12-17 13:28
Crabcake salad 同黑麥包係我最愛
宜家佢地仲會主動問要唔要多份麵包
以前話要另外加錢 ...
食左幾年冇試過要我地加錢啊~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

nz 發表於 17-12-17 16:10
尖沙咀近THE ONE果間, 雖然新開, 但D人係之前近太空館果間既, D STAFF好好, 可能我地差不多個個星期都去, 有次試過我地漏底左野, 佢地幫我地KEEP到下次再來時拎返比我地, 真係好好!(係得一個黑面神我唔LIKE, 我盡量都唔會坐佢睇果幾張檯)
PS, 我食過荃灣, 尖咀2間, 旺角, 屯門, 元朗, 最鐘意都係尖咀果間

珍珠宮

BTW, OUTBACK係我食左咁多年(由拍拖食到而家結婚12年, 大大話話都食左14年以上, 早年多數食晚餐, 而家有左個囡之後就多數食LUNCH), 係唯一一間我覺得食極唔嫌既餐廳, 已經變成飯堂, 幾乎每星期都會去食一次~

瑪瑙宮

mercurycc 發表於 17-12-17 17:35
食左咩餐呀?

ribs 同黑毛豬

mercurycc    發表於 17-12-17 18:42

瑪瑙宮

小寶貝兒 發表於 17-12-17 17:44
BTW, OUTBACK係我食左咁多年(由拍拖食到而家結婚12年, 大大話話都食左14年以上, 早年多數食晚餐, 而家有左 ...

哇,勁,super fans

瑪瑙宮

小寶貝兒 發表於 17-12-17 17:41
尖沙咀近THE ONE果間, 雖然新開, 但D人係之前近太空館果間既, D STAFF好好, 可能我地差不多個個星期都去, ...

信你嘅comment, 下次去試下先

小寶貝兒    發表於 17-12-17 18:07

首頁

尾頁

跳至