自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

cindy618 發表於 17-12-17 17:52
信你嘅comment, 下次去試下先
暑假去左台灣一個月旅行, 返來佢地問我地做咩成個月冇來呀~ 真係好好記憶力, 連我地幾耐冇來都記得, 但又唔會令人覺得有壓力~ 有時平日中午自己一個去食, 佢會問我囡囡返學呀? 又會記得我地鐘意食乜, 會要D咩醬, 鐘意飲咩等等, 真係好窩心~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

侯爵府

焦糖媽 發表於 17-12-17 13:05
我食開嗰間有,咁橋食緊
請問邊間有?
日日都要happy!!

侯爵府

親子王國15週年勳章

Happywoo 發表於 17-12-17 22:22
請問邊間有?

黃埔同尖咀都食過假日 lunch set。灣仔假日唔肯定,但 weekday 一定有。

食 lunch set 仲可以儲印,3個月的內儲夠8個,再下一次食可以換個最平既 set ($88)

侯爵府

焦糖媽 發表於 17-12-17 22:24
黃埔同尖咀都食過假日 lunch set。灣仔假日唔肯定,但 weekday 一定有。

食 lunch set 仲可以儲印,3個月 ...
抵呀!! 遲D試下先, 唔該晒!!

日日都要happy!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

儲咩印呀?
我今日無嘅

珍珠宮

唔一定最平架~ 只要唔係LUX COMBO就可以架啦~我前幾日先自己一個去食而換左, 我叫左個118既餐, 加埋叫多個30蚊既薯條, 用埋張卡, 埋單4X蚊~
正!

珍珠宮

cindy618 發表於 17-12-17 23:43

儲咩印呀?
佢會比張卡你儲印仔, 係去食LUNCH, 每一個餐會有一個印仔, 儲3個月內有8個印仔, 要3個月內去換啊~你試下帶返張單去問佢有冇得補返印丫~

侯爵府

親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 17-12-17 23:43

儲咩印呀?

有啲分店會自發比咭你,有啲會要你去 counter 問,一間間。食一個 lunch set 就有一個印,由給印第一日計3個月內有效

侯爵府

親子王國15週年勳章

小寶貝兒 發表於 17-12-17 23:48
唔一定最平架~ 只要唔係LUX COMBO就可以架啦~我前幾日先自己一個去食而換左, 我叫左個118既餐, 加埋叫多個3 ...

係?我問過都用過係最平嗰餐先免,你邊間分店可以用$118既餐?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

焦糖媽 發表於 17-12-18 00:08
有啲分店會自發比咭你,有啲會要你去 counter 問,一間間。食一個 lunch set 就有一個印,由給印第一日計3 ...

咁架?

侯爵府

親子王國15週年勳章

cindy618 發表於 17-12-18 00:09
咁架?

係呀。其實我都係跟同事灣仔食先知有得儲印仔。咁啱有次去另一分店,埋單比咭佢,職員叫出 reception 印。又有次想開新咭,都係埋單時講,職員叫拎單出 reception 話儲印會開咭 食得唔密其實幾難儲到,係公司同事大班人就易

瑪瑙宮

焦糖媽 發表於 17-12-18 00:14
係呀。其實我都係跟同事灣仔食先知有得儲印仔。咁啱有次去另一分店,埋單比咭佢,職員叫出 reception 印。 ...

原來係咁,好彩你講我知

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

寶石宮

2023年兔年勳章

cindy618 發表於 17-12-17 13:30
咁多選擇唔知食邊款

湯有無選擇?

湯好似無 可以諗少樣

複式洋房

牛扒ok

侯爵府

回覆樓主

之前係會員,但張咭9月過咗期,過期前去舖問就話要自己上網睇,點知網站上寫話維修(只係會員續會部分,其他正常),一路等等等,等到今時今日都係維修,分明係唔想再俾優惠
lmy

珍珠宮

焦糖媽 發表於 17-12-18 00:09
係?我問過都用過係最平嗰餐先免,你邊間分店可以用$118既餐?
尖咀呀~ 賣飛佛~

珍珠宮

醒目開學勳章

黑毛豬

侯爵府

親子王國15週年勳章

小寶貝兒 發表於 17-12-18 16:52
尖咀呀~ 賣飛佛~
下次試下先

小寶貝兒    發表於 17-12-18 22:29

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

真心抵食!