網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前聽jm分享京都購物免運費。在雙11購物到昨天才給我昨面紙巾。還有厠紙同洗衣液未送。真是惡夢。我每天追退款又給他切回。退款比淘寶更加麻煩。客服每次也只是冷冷數句說追物流如有更進會一個月多也收不到貨嗎?真係唔知點攪。唉每天追已拎我中力交卒。我深信冇人連雙11的貨都未收吧!太過份

大宅

tyn904 發表於 17-12-17 12:51
之前聽jm分享京都購物免運費。在雙11購物到送天才給我送面紙巾。還有厠紙同洗衣液未送。真是惡夢。我每天追 ...

同意, 簡直惡夢
扮出左貨,但成個月都唔到
問客服,又話唔運液體,但又比我落單
叫退款,又問我係咪唔要送貨, 簡直精神分裂
你唔送,我點要

大宅

sweetpotatocat 發表於 17-12-17 13:00
同意, 簡直惡夢
扮出左貨,但成個月都唔到
問客服,又話唔運液體,但又比我落單

原來有同路人你有按退款嗎?我按左比佢切回。黑店

大宅

回覆樓主

話要等貨退回先退款。我點知佢貨去左邊到大西洋。痴線。跟本可能冇出貨只有佢地先知。

大宅

回覆樓主

退款要比來回運費。貨冇收過佢夠擔要求咁款。我永不再這再購貨。有病的黑店

翡翠宮

回覆樓主:

到咗香港的話,有CT開頭單號,有無直接打畀EMS 27079431問?

我雙12都買咗京東直送,似乎又轉咗配送商。

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

京東係好麻煩,貨有問題搵客服,永遠問咗等於無問,之後追就話高級客服會聯絡我,原來要電話聯絡,一miss call又要由頭問過,我上次買部吸塵機械人唔知送貨送咗去邊,成兩星期都收唔到,問客服話發貨,叫我搵快遞,快遞咪又係京東囉,問完又問終於肯攪退款,又係要等電話.....跟住確定資料又要等個幾星期,好彩最後都拎得返錢,但真心覺得好煩,電話對話邊有淘寶那邊旺旺咁清楚,我之後都去返淘寶買野算!

別墅

momofish2002 發表於 17-12-17 20:51
京東係好麻煩,貨有問題搵客服,永遠問咗等於無問,之後追就話高級客服會聯絡我,原來要電話聯絡,一miss c ...

謝分享!!前個排成日見有個ac都係咁hard sale京東,心動過想試,但最後怕煩又無玩過,原來咁朽較

翡翠宮

JLOVEK 發表於 18-1-4 09:02
謝分享!!前個排成日見有個ac都係咁hard sale京東,心動過想試,但最後怕煩又無玩過,原來咁朽較 :sweati ...

你可以試下,唔試多啲係損失,内地仲有好多購物網站,遠唔止淘寶京東。

淘寶都勁多中伏,一樣大把人繼續玩。我今朝京東都有落單,買嘢送畀内地親戚,今日下午7點前會送到,淘寶無咁嘅效率!

珍珠宮

lyh80115 發表於 18-1-4 10:00

你可以試下,唔試多啲係損失,内地仲有好多購物網站,遠唔 ...

係呀,京東在國內的物流效率超厲害!朝早下訂單,下午就送到。

有時候拿了幾元優惠券,買小小東西我會選擇京東自提(費用只需3元),容易預算時間,很少會失拖。

不過不知道為什麼,有時候可以拿到無限制5元優惠券,有時候只拿到3元。

翡翠宮

平平常常 發表於 18-1-4 20:56

係呀,京東在國內的物流效率超厲害!朝早下訂單,下午就送 ...

每星期簽到3次嗰個,係佢喜歡幾多就幾多,我今日都係攞咗3蚊。

微信、QQ京東嘅領券中心都有每周簽3次,派嘅係159減8優惠券,而且係「可叠加」店鋪優惠券一齊用,算係105減5及200減10中間多個階梯。

珍珠宮

lyh80115 發表於 18-1-4 21:15

每星期簽到3次嗰個,係佢喜歡幾多就幾多,我今日都係攞咗3 ...

係呀,就係每週簽到三次那個。哦,原來咁樣。

原來京東發放優惠券還有其他渠道。京東好多花臣,例如係微信開左電子發票可以玩抽獎。玩慣淘寶真的有些跟不上。

翡翠宮

平平常常 發表於 18-1-4 21:25

原來京東發放優惠券還有其他渠道。京東好多花臣,例如係微 ...

聽你講完,即去開發票放微信

翡翠宮

平平常常 發表於 18-1-4 21:25

原來京東發放優惠券還有其他渠道。京東好多花臣,例如係微 ...

新發現,回鄉證可以開通小金庫啦,去京東金融app開嚟玩下啦。

首頁

尾頁

跳至