義工

出埠旅行 今日: 22|主題: 139149

[日本] 農曆年去大阪, 想住airbnb, 有冇推介?

別墅

國民生產總值:575

諗住平d, 所以租airbnb, 但係見到好多網上面嘅comment, 見到好多時話有時屋主會主動取消order, 大家有冇乜嘢推介 ?謝謝!

王國熱話
你地係我,仲做唔做腹腔鏡同宮腔鏡,懷...
有冇8月頭放胎既朋友入黎傾下計?
幾時驗孕最準確
綠d問題

禁止訪問

國民生產總值:1097

寶石宮

國民生產總值:321290

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我唔會㨂airbnb 始終唔合法, 一陣去到唔好彩就大鑊, 旺季唔通瞓街

翡翠宮

國民生產總值:83183

大廚勳章

TMC3012 發表於 17-12-17 13:46
我唔會㨂airbnb 始終唔合法, 一陣去到唔好彩就大鑊, 旺季唔通瞓街

因為個個都覺得自己唔會咁好彩。。。我又識睇評語。。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

寶石宮

國民生產總值:321290

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

seaheart88 發表於 17-12-17 14:02
因為個個都覺得自己唔會咁好彩。。。我又識睇評語。。

去得都預左酒店唔會點平, 比我唔會搏啦

翡翠宮

國民生產總值:83183

大廚勳章

TMC3012 發表於 17-12-17 14:14
去得都預左酒店唔會點平, 比我唔會搏啦

我就當然由頭到尾都係唔支持呢啲非法民居啊。。。10過去九個都話冇事個喎。。有時都係少數姐。。點知自己係第10個同第11個。。咁就pk。。即是就算搵到酒店都好徬徨啦。。去旅行時間都係錢。。心情都好緊要。。比較爛鬼民宿咁樣搞一搞成個沒都冇晒
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

國民生產總值:7042

royroy 發表於 17-12-17 13:00
諗住平d, 所以租airbnb, 但係見到好多網上面嘅comment, 見到好多時話有時屋主會主動取消order, 大家有冇 ...

唔取消,無啦啦有「狀況」出現都死啦!

真人真事:
8月尾,我一個人帶住個4歲囝,
住airbnb訂嘅大廈頂層單位,
住到最尾一晚零晨一點幾鐘,
個冷氣轉葉忽然解體,冷氣罷工,
零晨屋主梗冇應機,
3X度開住兩把芭蕉扇頂一晚,
之後又要驚俾屋主反咬我哋整壞部冷氣
(最後好彩屋主冇,仲say晒sorry),
都夠死啦~

我訂過airbnb不下5次,
呢次之後都同自己講,
唔係一個人/兩公婆,以後都係住酒店!

wcpcelia    發表於 17-12-18 10:47

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.