自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

啱啱見fd WhatsApp被hack! 大家要快d set security!

大宅

回覆樓主:

How to know ?

子爵府

cattz288 發表於 17-12-17 16:16
啱啱見fd WhatsApp被hack! 大家要快d set security!
how to set?
心盲最可怕。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

mob 發表於 17-12-17 16:18
How to know ?

我估係入唔到卦!

放下自在

用戶要求終止服務

點知被hack?

象牙宮

fwp 發表於 17-12-17 16:19
how to set?

我見有兩步驟認證, 可以set返pwd同email, 不過唔肯定係咪咁!
放下自在

象牙宮

^—^ 發表於 17-12-17 16:22
點知被hack?

佢d fd收到msg 問得唔得閒, 幫手買點數咭! 以前line先有!
放下自在

用戶要求終止服務

cattz288 發表於 17-12-17 16:24
佢d fd收到msg 問得唔得閒, 幫手買點數咭! 以前line先有!

我即時set返,唔該曬

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

^—^ 發表於 17-12-17 16:28
我即時set返,唔該曬
請問點 set?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

總有離別的時候

瑪瑙宮

大廚勳章

^—^ 發表於 17-12-17 16:28
我即時set返,唔該曬

可以指導下點set?
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

用戶要求終止服務

回覆樓主

我都係跟樓主方法試,喺設定嗰度,在賬號按入去,有個雙步驟驗證,Set email同埋密碼,我估係甘卦,有錯請指出亦唔該晒樓主

瑪瑙宮

大廚勳章

^—^ 發表於 17-12-17 18:01
我都係跟樓主方法試,喺設定嗰度,在賬號按入去,有個雙步驟驗證,Set email同埋密碼,我估係甘卦,有錯請 ...

即時set
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

珍珠宮

確實被hack?點樣被hack法?
whatsapp唔容易被hack ga wor
唔同wechat line果啲

象牙宮

終極熊貓 發表於 17-12-17 18:22
確實被hack?點樣被hack法?
whatsapp唔容易被hack ga wor
唔同wechat line果啲

真係!喺每個谷問有無人得閒, 幫手買點數咭!我都覺好恐怖, 亦想像唔到無左whatsapp點算!
放下自在

用戶要求終止服務

cattz288 發表於 17-12-17 18:26
真係!喺每個谷問有無人得閒, 幫手買點數咭!我都覺好恐怖, 亦想像唔到無左whatsapp點算! :too ...

如果吾係自己而朋友收到真係好驚驚.....我之前都聽過WhatsApp可以被hack, 但以為係好多年之前嘅事

寶石宮

2023年兔年勳章

hack嚟做乜?

水晶宮

回覆樓主:

我朋友用line都比人hack過

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ddkaka 發表於 17-12-18 11:15
我朋友用line都比人hack過

我同事wechat 試過,舉報埋都攞唔返個a/c

但WhatsApp 就真係未聽過

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

馬上 set , thx

首頁

尾頁

跳至