義工

自由講場 今日: 5743|主題: 988909

跳至
6歲就年賺usd 11m,勁

男爵府

國民生產總值:5290

講緊YouTuber, 做Ryan’s toys review, 我小朋友好鍾意睇,咁佢爸爸媽媽都好有心機介紹玩具, Ryan 又真係幾得意, 唔怕羞,唔知有冇唐人版呢?

http://www.deccanchronicle.com/lifestyle/viral-and-trending/121217/6-year-old-ranks-in-forbes-list-of-highest-paid-youtubers-made-11-million-in-2017.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ada0707    發表於 17-12-18 15:32

水晶宮

國民生產總值:65914

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我女都有睇,我覺得好浪費,亞媽又嘈

男爵府

國民生產總值:5290

blackberry 發表於 17-12-17 17:37
我女都有睇,我覺得好浪費,亞媽又嘈

但事實佢又真係搵到錢喎

仲有對孿生妹妹,就算Ryan大左都可以繼續玩落去

大宅

國民生產總值:1431

JAlove 發表於 17-12-17 17:27
講緊YouTuber, 做Ryan’s toys review, 我小朋友好鍾意睇,咁佢爸爸媽媽都好有心機介紹玩具, Ryan 又真係 ...

我個仔勁鍾意佢

男爵府

國民生產總值:7892

回覆樓主

睇題目都估到你係講佢。

Btw, 我覺得佢媽媽把聲非常嘈。

男爵府

國民生產總值:7217

回覆樓主:

我仔又係好中意睇。。
好悶呀...

子爵府

國民生產總值:12571

好媽媽勳章

Moti 發表於 17-12-17 18:39
睇題目都估到你係講佢。

典型嘅鬼婆聲 & 語氣。。。
不過係好煩厭果種

子爵府

國民生產總值:13813

回覆樓主

我老公成日話Ryan 吾似佢爸爸,我女好鍾意睇

大宅

國民生產總值:3192

講緊YouTuber, 做Ryan’s toys review, 我小朋友好鍾意睇,咁佢爸爸媽媽都好有心機介紹玩具, Ryan 又真係 ...

我仔好鐘意睇

男爵府

國民生產總值:7883

回覆樓主:

我姪都好鐘意睇,估唔到搵咁多

珊瑚宮

國民生產總值:108219

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

我兩個仔都好鍾意睇,但我麻麻,因為睇到Ryan佢地覺得ryan好lucky,乜都有,我地要限住買

水晶宮

國民生產總值:59502

2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實佢d videos 真係好無聊,咁都可以咁多hit rates,幾百幾千萬,我仔都係好鍾意睇...不過我又諗,以前我細個睇盧海鵬吳耀漢乜太都係無聊,小朋友都係咁

侯爵府

國民生產總值:24433

回覆樓主

我居然冇睇過,可能我小朋友大咗,唔睇玩具...

FiFiMa    發表於 17-12-18 14:45

瑪瑙宮

國民生產總值:128306

2018勳章

寶石宮

國民生產總值:280841

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

國民生產總值:7326

2018勳章 開心吸收勳章 想生BB熱投 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我仔都好鍾意睇RYAN.

大宅

國民生產總值:3454

回覆樓主

我仔勁like. 我當比佢聽英文。

大宅

國民生產總值:3763

回覆樓主

我女都有睇,成日話佢好曳

男爵府

國民生產總值:9304

回覆樓主:

我囝超like睇

公爵府

國民生產總值:28997

2018復活節勳章

回覆樓主:

我朋友個仔日日睇佢。

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.