親子旅遊

跳至
[日本] 大阪酒店

首頁

尾頁

大宅

請幫助選擇邊間較好:大阪心齋橋奏酒店 Hotel Kanade Osaka Shinsaibashi 有早餐 30平方米
大阪難波光芒酒店 Candeo Hotels Osaka Namba 唔包早餐
一家3口住, 我們主要由京都來住3日次後去機場, 主要市內觀光, 黑木市場, 木津市場, 心齋橋和梅田
邊間較企理和近地鐵?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

smilejackie 發表於 17-12-18 15:56
請幫助選擇邊間較好:大阪心齋橋奏酒店 Hotel Kanade Osaka Shinsaibashi 有早餐 30平方米
大阪難波光芒酒店 ...

請留意依間3房只得2張床不設加床(我問過酒店後,最後冇訂)。

wcpcelia    發表於 17-12-20 09:39

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

猶疑candeo房細唔細,最怕沒位開行李

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

謝謝

水晶宮

smilejackie 發表於 17-12-24 08:46
猶疑candeo房細唔細,最怕沒位開行李

剛住完candeo 双床+sofa bed 房。如要在房走動, 27寸喼只能開一半。移開張几仔, 梳化床及床中間位置, 27寸喼可全打開。床尾位置亦可全打開25寸喼

大宅

birdbird 發表於 17-12-24 16:12
剛住完candeo 双床+sofa bed 房。如要在房走動, 27寸喼只能開一半。移開張几仔, 梳化床及床中間位置, 27寸 ...

我都好似係你呢種房
我住Superior sofa twin room

子爵府

回覆樓主

岩岩住完 間房比較細,隔音非常好,早餐水果有幾款選擇,其他食物一般,行去坐地鐵15分鐘左右

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

終於選了住candeo 好正好舒服
謝謝各位介紹

大宅

回覆樓主:

位置方便,行去glico只是10分鐘內

伯爵府

Puluma 發表於 17-12-19 17:03
位置上 Kanade 比較近心齋橋站, Candeo 就遠少少, 距離心齋橋、長堀橋、日本橋幾個站差不多步程
但 Kanade ...

複式洋房

smilejackie 發表於 17-12-18 15:56
大阪難波光芒酒店 ...

我又係呢2間2揀1,本來book咗Kanade,之後睇到啲comments話好舊,即刻取消轉咗book Candeo,依間出機場又有巴士直到,我2大1小搭巴士好似方便啲

男爵府

smilejackie 發表於 18-1-2 21:52
謝謝各位介紹

請問有冇房間相可分享?我正在頭痛住邊間!謝謝

大宅

smilejackie 發表於 18-1-2 21:52
謝謝各位介紹
請問你係咪兩單床+1梳化床房? 20m size果種?
如2大2小會否太迫太細.
另外, 關西機場有巴士直達酒店? 謝謝資料.

大宅

請問 The Bridge酒店心齋橋 (The Bridge Hotel Shinsaibashi) 有冇JM住過, 方便嗎? 網評看似不錯但房間都偏細, 好似夜晚有免費宵夜同任飲, 考慮緊...

禁止訪問

大宅

Puluma 發表於 18-1-4 12:04
Bridge Hotel :
Single / Double Room 15 Sqm, Bed Width 150cm
Twin / Triple Room : 18 Sqm, Bed Width ...
謝謝資料, 復活節去, 不撰浴場了

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至