義工

自由講場 今日: 2815|主題: 983425

跳至
今日最爆  

洋房

國民生產總值:36

同事A交番公司benefit既enrolment form

我: 同事A, 受益人漏左冇填
A: ................... (隔左一陣)........ 你幫我填我自己
我: ???????????????? 你份公司人壽保受益人填番你自己???????????
B: (細細聲搭訕) 到時燒俾佢呀?

我已經忍唔到笑。

sorry, 係好無聊, 但我覺得太好笑又唔可以同識既人講
只可以響度share下

男爵府

國民生產總值:9636

2018勳章

珊瑚宮

國民生產總值:114281

2018勳章

ihwsy 發表於 17-12-19 11:14

可以唔寫 但唔可以寫自己

公爵府

國民生產總值:26799

回覆樓主:

男爵府

國民生產總值:7702

呢 d 算唔算死左唔益人呢?

伯爵府

國民生產總值:15771

2018勳章

最後點? 堅持填番自己唔益人?!

伯爵府

國民生產總值:16572

水晶宮

國民生產總值:67270

2018勳章 狗年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

國民生產總值:3907

回覆樓主:

珍珠宮

國民生產總值:43484

2018復活節勳章

回覆樓主:

佢會唔會係冇好親的家人架?

水晶宮

國民生產總值:50927

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果係賠100萬, 用小小錢就可以買到通嘅錢喇, 好抵

男爵府

國民生產總值:8541

2018勳章

回覆樓主

當遺產得唔得

男爵府

國民生產總值:7071

回覆樓主

大宅

國民生產總值:1939

2018勳章

燒嗰陣記得叫佢全名, 唔係收唔到

寶石宮

國民生產總值:279213

2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

國民生產總值:19420

2018復活節勳章 2018勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

國民生產總值:193788

2018勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

或者用買返個寶福山孖位打通用呢?
生前冇得住大宅, 死後有機會都有呀
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

國民生產總值:49124

2018復活節勳章 2018勳章

B: (細細聲搭訕) 到時燒俾佢呀?
B 講得好好笑~~~ 哈哈~~
Childhood is journey, not a race.

子爵府

國民生產總值:14298

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

記得燒呀!
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

國民生產總值:3837

2018勳章

題外話:
如果得一個人(冇結婚),父母走埋!她有物業丶財產,如果自己走埋,她有家姐丶阿哥在加拿大,是否家姐丶阿哥可申領她的遺產?

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.