義工

自由講場 今日: 1968|主題: 983400

有教邊隻Mscara好用?

男爵府

國民生產總值:6122

有教邊隻Mscara好用? 有增長及濃密效果?,同埋邊度買?(emoji)(emoji)(emoji)thanks. 很久冇行街睇反粧品感激如可以附图

子爵府

國民生產總值:13578

addicted 發表於 17-12-19 20:02
有教邊隻Mscara好用? 有增長及濃密效果?,同埋邊度買?(emoji)(emoji)(emoji)thanks. 很久冇行街睇反粧品 ...

kiss me 好用,又平

珍珠宮

國民生產總值:38440

2018勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

kiss me

子爵府

國民生產總值:10726

畀面勳章

回覆樓主:

好用,又長又密。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

國民生產總值:31727

2018勳章

回覆樓主:

kiss me

珍珠宮

國民生產總值:46910

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一人之下 發表於 17-12-19 20:20
kiss me 好用,又平

邊度有得賣架?
愛 我 就 別 傷 害 我

別墅

國民生產總值:724

lancome

男爵府

國民生產總值:6122

cecelc 發表於 17-12-19 20:38
好用,又長又密。

Thx dear! This is kiss me? Buy from sasa right ? Should have ?

複式洋房

國民生產總值:223

回覆樓主:

kiss me轉左包裝已經唔好用,以前紅色包裝就好用

子爵府

國民生產總值:10726

畀面勳章

addicted 發表於 17-12-19 23:23
Thx dear! This is kiss me? Buy from sasa right ? Should have ?

我唔識係咪kiss me呀
朋友介紹我用
我係colour mix買的

侯爵府

國民生產總值:22325

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

個個都話kiss me好用,我唔知係咪放耐咗D,揸出來一舊舊,以後認住唔買

別墅

國民生產總值:837

回覆樓主:

我一直用開kiss me, 但一直都有少少熊貓眼問題(唔嚴重,acceptable,用其他牌子仲死)

但好耐之前有次買clio眼線筆送左支迷你mascara, 發現用clio mascara就唔會熊貓眼!少少都無! 驚為天人呀

(不過我仲未買貨裝,仲用緊支迷你版)
因為真係好耐,唔知仲有無得賣,我喺watsons買clio ge...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.