跳至

首頁

尾頁

大宅

有無2005年6月預產期媽咪?

HI,各位
快D來報到啦,我預產期16/6.

複式洋房

Re: 有無2005年6月預產期媽咪?

我預產期4/6.

大宅

醒目開學勳章

Hi, 我係15/6

大宅

HI,各位,
你們諗住到那裡生呀?政府OR私家?

大宅

我都係6月媽咪呀! 不過要今個星期六覆診至confirm到預產期.

大宅

我都係6月媽咪呀,預產期6/6
該用戶已被刪除

大宅

hello~我預產期係10/6呀~~
你o地有冇去照過照聲波呀??

大宅

hi~
原本醫生計我 5月 24
但上星期照完之後佢話應該 6月1 喎
我由 5 月媽媽變左 6 月媽媽

10-Jul-10: 9w3d  2.25cm 心仔卜卜跳呢~ :)
2-Aug-10: 12w5d  6.10cm 同媽咪say hi~
14-Aug-10: 14w3d 8.48cm 踢腳俾哥哥睇~ Hey!
11-Sep-10: 18w3d 12.86cm 醫生叔叔話我係女仔

:-D 555小寶藏 :-D 555 的 Flickr 相簿

大宅

我今朝起身發覺有少少啡色野流出黎, 所以即刻約左下晝見余醫生. 好彩無事, 但要塞藥.

我預產期係6月13號.

大宅

VALERIEBB & ALL,
我會去返廣華生呀,你地呢??

VALERIEBB 寫道:
HI,各位,
你們諗住到那裡生呀?政府OR私家?

複式洋房

請問你看那位"余醫生"是否余啟文醫生呀?
我都約了時間看他!
我預產期係6月6.

°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •°☆. •°°∴☆. •°∴° •°∴ ☆. •° Don't try so hard, the best things come when you least expect them to. 不要太努力去找,最好的東西是在你最預計不到的時候出現。

大宅

係呀, 係余啟文醫生. 我睇左兩次, 覺得佢態度好好, 又有耐性呢!

我想問下大家個胎囊有幾大呢? 唔知係咪我個胎囊undersize, 佢估我個預產期比我自己預計既遲左幾日呢.

大宅

hi,kitty&mimmy
想請問如果想到廣華生,應該點申請?
因我上一胎在法國生,所以唔知政府醫院d手續點做,please help.

別墅

Hi,
我都係6月媽咪呀,預產期7/6.

別墅

VALERIEBB 寫道:
hi,kitty&mimmy
想請問如果想到廣華生,應該點申請?
因我上一胎在法國生,所以唔知政府醫院d手續點做,please help.

You can call Kwong Wah at : 35172501
I registered on last Saturday. :wink:

大宅

Me too, But I dont know when cos only 6 weeks, I plan to go to Queens Mary.
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/shushuashley/album?.dir=/f23bscd

伯爵府

我都係6月媽咪呀~~~~
我預產期21/6

大宅

hi,fanfan0582
你諗住去那裡生?唔知會唔會遇到你呢?

大宅

kelly_bb,
你仲有冇流啡色o野呀??小心身體呀!

我琴晚都發覺有兩,三點淺紅色o既o野流出o黎,我都好驚有咩事,所以今日都即刻book o左中環李福謙睇睇有冇事,不過佢同我講係因為bb著床無耐所以有少少血流喎,不過佢都開o左d安胎藥比我食,我返到屋企都仲有少少血流出o黎呀!

不過原來我個bb得4,5weeks,因為醫生話我月經周期比較長,都唔係著o左床好耐,初初幾驚呀,佢話個b size好似得4,5weeks大,但如果計28日周期,應該有6,7weeks大,之後佢知我有量體溫,正確排卵大約係9月尾,10月頭,咁佢先話o岩size!

唉!個b而家得咁細,幾時先挨到三個月呀!!我成日都好緊張呀~你o地會唔會o架?

仲有,我想問你o地而家我4,5weeks係咪可以睇到係咪twins o架啦??我照到有粒好細粒黑色o既點,外面有層透明o既o野包住bb,咁係咪表示只有一個bb呀?

希望你o地唔會謙我麻煩啦~^^

首頁

尾頁

跳至