自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

蚊姐去咗邊度旅行返嚟?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁都得 狼過搶!

子爵府

虎到金來勳章

呢間係可以簽左約幾個月後先轉台, 我寬頻就係咁, 蚊姐話去完旅行返黎發覺被轉台, 又話幾日前有SEND EMAIL俾你, 咁會唔會係你旅行期間SEND EMAIL俾你? 咁你冇睇EMAIL都好正常。

幾年前我都試過幫襯csl街邊檔中招, 當時有簽文件, 不過詳情唔記得, 但最後係可以解決件事既, 自始之後我唔會再信街邊檔。

蚊姐先盡量攞返齊d資料,唔好再用佢地張咭,寧願買增值咭先用

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

唔應該系街邊笠亂簽任何嘢!太魯莽啦!!

男爵府

fandycheng 發表於 17-12-20 15:03
蚊姐去咗邊度旅行返嚟?

首爾,去完韓國返黎,發現香港的冬天濕濕碎,果度零下5度但又無落雪

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sfuhsg 發表於 17-12-19 22:29
哇,第一次見到蚊姐既post唔係情情塔塔同貴婦麵包

agree
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

傻蛋蛋 發表於 17-12-20 15:30
呢間係可以簽左約幾個月後先轉台, 我寬頻就係咁, 蚊姐話去完旅行返黎發覺被轉台, 又話幾日前有SEND EMAIL俾 ...

我想保留返個電話號碼

伯爵府

回覆樓主

貴婦都夠膽呃,投訴佢

伯爵府

想生BB熱投

回覆樓主

個post 太認真,完全唔似你平時嘅post
I am Agent P

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

蚊毛 發表於 17-12-20 19:52
首爾,去完韓國返黎,發現香港的冬天濕濕碎,果度零下5度但又無落雪
...

有無大手入番d韓衫?

大宅

蚊毛 發表於 17-12-19 22:20
本身屋企上網用網上行10月完約,當時想試下轉香港寬頻,8月果陣搵左香港寛頻街邊擺檔詢問家居上網轉台事誼 ...

我娘家最近都有單野同lee間公司有關, 又係匪夷所思……
話說我娘家既上網一直都用緊pcc, 最近收到追數信話我哋登記左安裝寬頻, 雖然未能成功安裝, 但一直未有收到我哋按合約列名所需繳交n月既寬頻費用……
最神奇既係
1) 我家姓氏係 "F" 開頭, 但登記人性名係 "L" 字開頭;
2) 我娘家由大廈落成就住到宜家廿幾年, 所以不會有上手住戶存在;
3) 更神奇既事情係, 從來無試過有人按門鐘話黎裝寬頻 (我父母已退休 & 湊孫, 絕大部分時間屋企一定有人)
問晒一屋人, 近月都無接觸過lee 間公司……

子爵府

回覆樓主:

蚊姐...我朋友係香港寬頻職員
佢話未拎sim卡未用都可以取消,但你已經用緊就........
你依加唯有向消委會投訴
仲有以後簽咩都睇清楚先好簽......

侯爵府

好媽媽勳章

蚊毛 發表於 17-12-20 19:52
...

蚊姐,首爾衫平過牛油麵包,料又靚,你今次入咗幾多貨啊?

男爵府

jutau 發表於 17-12-20 21:12
蚊姐,首爾衫平過牛油麵包,料又靚,你今次入咗幾多貨啊?

韓衫的確幾靚既~但無買衫呀 因為搭hkexpress,無買行李

男爵府

catcatbox2012 發表於 17-12-20 20:21

我娘家最近都有單野同lee間公司有關, 又係匪夷所思 ...

又係匪夷所思 你呢個case可能俾人冒用資料去登記

男爵府

somehow 發表於 17-12-20 19:55
貴婦都夠膽呃,投訴佢

係囉~貴婦都呃

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 sfuhsg 的帖子

睇到你留言先發現呢個係蚊姐個POST !!!

男爵府

回覆樓主:

關於手機無故轉台事件,宜家香港寬頻話放過我,話唔追收我餘下2年合約的每個月電話費,俾我轉返舊台,中國移動真係收我違約費,5百幾蚊架,所以今日同中國移動重簽合約,重新上台,中國移動迫我簽貴過之前的plan,佢地話重新上台只可揀貴過之前,無得揀返便宜的,所以我重新同中國移動簽約的電話費每個月要$176

男爵府

回覆樓主:

我簡直係街頭騙案的主角,俾香港寬頻的sales呃

首頁

尾頁

跳至