跳至

首頁

尾頁

大宅

我十分認同如媽!!
總之, 小朋友健康, 冇病冇痛, 已是極大的恩典!!!

[quote]原帖由 fishmum 於 09-3-5 10:13 發表
其它野唔識咩, 慢慢黎囉!

大宅

我真的好開心有我呢個囡囡. 想生bb真的不容易, 我已等了良久! 而且, 由陀bb到接近生的時候, 我都是很擔心而且是沒信心. 我相信這是上天的安排, 賜給我最好的禮物.

所以, 見她健康正常已是很滿足, 亦非常感恩.

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 爸B勳章

Jayden mami: 其實Jayden能成為你的兒子也是他的福氣
比心機, 我哋全部姐妹都會支持你!

原帖由 Chris1009 於 09-3-4 15:56 發表
我一直想回應e個topic, 很高興大家談及依靠主的問題, 因我信小孩係天父賜的, 而神所賜的福並不加上憂慮, 所以無論小朋友是怎樣, 其實能夠成為他們的父母已是福氣.

我的小孩有一個新陳代謝的病,每天都雖要特別留神照 ...

大宅

Moraine好番d咪? 有時候細d嘅小朋友係比較多病, 我識有d朋友, 細個時都係好多病痛, 時時病到cc吓, 而家咪又食得, 又瞓得, 大大隻!

都知道做mami係會好擔心, 但一定要撐落去!

原帖由 DalaDala 於 09-3-3 23:44 發表
好似moraine出世三個月開始就有eating problem同underweight, 一直要見醫生﹑營養師, 食左藥一段好長時間。以為佢好d, 點知舊年11月開始病到而家都未好, 佢既發展全部停頓落黎, 慢人幾個月; 當你見到佢食極藥都唔好, ...

大宅

都唔知幾多人"恨"生一個好似樂樂咁精令嘅小朋友

原帖由 fishmum 於 09-3-5 10:13 發表
Chris, 我都覺得你好叻 見到 Jayden 一日一日長大, 又可愛又叻仔, 好替你高興!

同 isaac 媽媽一樣...我冇信神, 但我信命 生一個小朋友出黎真係唔容易! 首先你要在茫茫人海之中遇到一個你肯為佢結 ...

首頁

尾頁

跳至