網購天地

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

今次買swisse,全能好大粒,好臭

Cheuk2012    發表於 18-1-13 00:50

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

純分享,唔做古惑野,無link,有相,貨真價實

侯爵府

回覆樓主:

茶包有折又買咗幾盒,仲有零食,另外網友話 emu oil 好又試下 ,仲有Argan oil (呢隻牌子唔係網友常推介個幾隻,純因為佢係用茶色玻璃樽、玻璃dropper ,睇來 pro D , 又試下得唔得)

Cheuk2012    發表於 18-1-13 00:50

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

oceandeepsea 發表於 17-12-20 21:16

點臭法?我買左添 我仲淘左茄紅素,朱古力,兒童維他命糖。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

Swisse 之前買過据棕櫚加茄紅素俾長老俾佢for前列腺肥大,佢食左幾日血壓高左,即停

侯爵府

oceandeepsea 發表於 17-12-20 21:16

全能是指 Women's multivitamin ? 其實如果食呢隻咁其他本來食緊 supplement 要唔要停?

珍珠宮

2024年龍年勳章

我都係茄紅素,多種維他命,omega 3 咁。我另外買了靈芝,防流感。

別墅

回覆樓主:

買左twinnings茶包同埋搽面cream

Cheuk2012    發表於 18-1-13 00:51

首頁

尾頁

跳至