自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

pekkle1027 發表於 18-1-2 13:28
回覆 MMCP 的帖子

我本身用緊$120/100MB, 咩都唔包. 2月尾到期, 已經不斷打來叫續約 由 $158+mytv 去到 $1 ...

$100係鴻福堂券?我問個sales 話冇得送

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

Mandychow 發表於 18-1-10 20:27
3月頭到期, 星期日交cut form, 今日網上offer 最平$118, 包100M寛頻+家居電話+每月30分鐘idd+my tv super ...

請問網上續係你不經sales, 香港寬頻send電郵比link你自己續?$118 ok wor! 有沒有免3個月月費?想知多些因2月夠期

子爵府

回覆 占妹 的帖子

yes ar. 佢話限時優惠. 但我都係未續約

侯爵府

pekkle1027 發表於 18-1-11 17:03
回覆 占妹 的帖子

yes ar. 佢話限時優惠. 但我都係未續約

你仲等更平offer?

複式洋房

回覆樓主:

剛續了兩年,200m,98蚊一個月,仲送鴻福堂100蚊coupon,居屋價,send 左cut form先有呢口價,由初初178-->158-->138,最後先r到98蚊

公爵府

my_zxcasd 發表於 18-1-13 11:38
剛續了兩年,200m,98蚊一個月,仲送鴻福堂100蚊coupon,居屋價,send 左cut form先有呢口價,由初初178-->1 ...

ok喎!好在睇到啫
佢剛剛打嚟催我續
我無so佢
乜都唔傾

大宅

回覆樓主

我4月到期,開頭問佢有冇只上網,唔要個myTV super,佢話無,咁我就交cut form 。上星期再打嚟,原本152,家居電話48蚊,佢同我講而家只係上網加家居電話,都係夾埋199,咁同我而家交200有咩分別,我同佢地講人地HKT都係138左右一個月,叫佢有人地咁既價錢至再搵我,尋日再打俾我,98蚊一個月,送埋myTV super 2年

侯爵府

jane720812 發表於 18-1-13 23:14
我4月到期,開頭問佢有冇只上網,唔要個myTV super,佢話無,咁我就交cut form 。上星期再打嚟,原本152, ...

請問$98唔包家居電話?我問左好耐都堅持要埋電話要$132!

大宅

回覆樓主

唔包,因為個家居電話早過續約時間,

到4月,就只係俾98+48

我都係交左cut form,佢地再打嚟搵我講續約,講完第一次我唔受佢個價,我話其他公司都係118,佢再打嚟,就減到98蚊一個月俾我

佢地都係hotline打嚟,唔係街邊sale offer俾我

侯爵府

jane720812 發表於 18-1-16 14:45
唔包,因為個家居電話早過續約時間,

到4月,就只係俾98+48

明白 那有否職員編號?或你方便pm我帳戶號碼?佢話咁先check 到可唔可以做$118比我

男爵府

5月到期,琴日打黎齋100m開我$169,態度又唔係好

男爵府

占妹 發表於 18-1-16 14:49
明白 那有否職員編號?或你方便pm我帳戶號碼?佢話咁先check 到可唔可以做$118比我
...
請問你最後揮到幾錢呀?請問可以PM sales 電話嗎?

男爵府

cc1226 發表於 18-1-16 15:23
5月到期,琴日打黎齋100m開我$169,態度又唔係好
我用開$168,開$229比我,仲痴線!

男爵府

YC04 發表於 18-1-2 22:37
請問你呢個價係同佢地繞讓了多久? 我巳經傾左幾個月, 今日下午打比我, 巳降到$149, 比之前幾次巳平了好多, ...

聽佢發噏風啦。我填表cut,佢平左啲比我,我續左之後係十四日內再cut,又再平三十蚊一個月俾我。佢怕你吾續先拋下你咋。

男爵府

占妹 發表於 18-1-16 14:39
請問$98唔包家居電話?我問左好耐都堅持要埋電話要$132!

你cut左佢吾使打去問,佢自然有電郵俾你新低價offer.

侯爵府

馬拉雞 發表於 18-1-25 05:50

我剛在電話續左$132,因佢話我之前用開係平plan, 所以做唔到其他jm的$98。我都有14日冷靜期,交唔交cut form好搏佢比更低offer?

男爵府

回覆樓主

六月先到期 呢兩個月打黎企硬288 原本交開298,100mb上網 mytv super 同屋企電話.. 點解你地甘平既

男爵府

馬拉雞 發表於 18-1-25 05:50
其實要幾時交cut form?如5月到期,我應該幾時去cut? 連家居電話同mytv的,3樣嘢,係咪都係填一張表?

大宅

回覆 allin 的帖子

我同你一樣, 不無連電話唸緊幾昤交cut form

男爵府

占妹 發表於 18-1-25 08:31
我剛在電話續左$132,因佢話我之前用開係平plan, 所以做唔到其他jm的$98。我都有14日冷靜期,交唔交cut fo ...

照交cut form, last moment冇啱心水優惠就同佢地講話吾cut。

首頁

尾頁

跳至