影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今天是小池入伍的第137天,
離退伍時間倒計時還有500天,
明天倒數會踏入4字頭, 又近一啲啲

不經不覺 小池舖已開了一年多, 謝謝各位jm支持

小池 <> 池昌旭 **Part 1**

荳花    發表於 22-6-7 12:11

珍珠宮

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

Heymanma 發表於 17-12-29 12:11

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 17-12-29 12:11
SUPPORT, 小池, 我掛住你, 我會等你架

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-12-29 12:12

珍珠宮

珍珠宮

coo1068 發表於 17-12-29 12:12

珍珠宮

htts 發表於 17-12-29 12:12
一齊等

珍珠宮

mcyw888 發表於 17-12-29 12:37
謝謝

珍珠宮

小池2008年出道後簽了間新公司 Glorious Entertainment

最初只得小池同室長, 沒有經紀人, 全部都係小池自己落手落腳去做, 非常辛苦

直至2011年拍《武士白東修》時, 小池誘導他的高中時同學朋友房治久成為他的經紀人, 還要親自教他劇組的日常, 從此開始了與79相愛相殺的生活

水晶宮

親子王國15週年勳章

Heymanma 發表於 17-12-29 12:42
嘩! 咁多心心, 見到開心死我.
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 17-12-29 14:49
小池2008年出道後簽了間新公司 Glorious Entertainment

最初只得小池同室長, 沒有經紀人, 全部都係小池自 ...

嘩, 有情義

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

繼續入黎偷睇靚仔小池

珍珠宮

amychoi 發表於 17-12-29 15:04
嘩! 咁多心心, 見到開心死我.

珍珠宮

htts 發表於 17-12-29 21:59
嘩, 有情義
一起成長,互相鼓勵、扶持,呢份友情好難得
79雖然常常板起臉,對小池粉絲好cool,但都係一心要保護小池啫

珍珠宮

Pollyowen 發表於 17-12-30 11:34
繼續入黎偷睇靚仔小池
多謝支持
門常開,隨時歡迎啊

寶石宮

Heymanma 發表於 17-12-30 12:44
一起成長,互相鼓勵、扶持,呢份友情好難得
79雖然常常板起臉,對小池粉絲好cool,但都係一心要保護 ...

最緊要同小池合作得好

珍珠宮

回顧3年前 20141230 《Healer》播映第8集

經典嘅雪花之吻就係當天上映 之後截圖同視頻就係weibo 廣傳,好多人因為呢個吻而開始追劇

珍珠宮

珍珠宮

暫時不可以與你面對面,唯有這樣讓你知道我的心意

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊