影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Kinki1102 發表於 19-10-22 16:24
未知道
咁耐都未知

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希澂 發表於 19-10-22 16:18
妳真係叻
我飛住睇,所以有D細節唔知,例如佢呀爸點解死咗,佢妹點解咁癲,女主前度果D更加無睇, ...

我係見到兩個ex就想飛,男ex飛左,女ex都想飛

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

Pollyowen 發表於 19-10-22 16:20
女主知道男同學係ex個仔未? (新一集未睇)

居然未知

1999年都有嗨昧呢個形容詞架啦

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希澂 發表於 19-10-22 17:30
居然未知

係冇做心心手指

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章

mcyw888 發表於 19-10-22 17:17

女一同女 ex, 我寧願揀女 ex, 入冷凍倉前小池比結婚介指佢,果時女二無權無勢,好難出頭,廿年佢無拍過拖,有D女人就係咁執著,點都好過女一扮白痴,當年一腳踢 ex 落海都超誇張又霸道

珊瑚宮

兩個ex都比重太多

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-10-22 17:33
係冇做心心手指

珍珠宮

女一個新 look 都好難頂,依家興果D,唔係嘛

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希澂 發表於 19-10-22 17:35
女一個新 look 都好難頂,依家興果D,唔係嘛

但佢chi住小池冇得飛ma

珍珠宮

希澂 發表於 19-10-22 17:34
女一同女 ex, 我寧願揀女 ex, 入冷凍倉前小池比結婚介指佢,果時女二無權無勢,好難出頭,廿年佢無拍過拖 ...

但拍埋小池一齊唔係幾順眼

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-10-22 17:34
兩個ex都比重太多

係,其中一個敗筆

珍珠宮

2019新春慶豚圓 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希澂 發表於 19-10-22 16:14
呢張相小池咁開心嘅
花絮照片

珍珠宮

2019新春慶豚圓 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希澂 發表於 19-10-22 16:18
妳真係叻
我飛住睇,所以有D細節唔知,例如佢呀爸點解死咗,佢妹點解咁癲,女主前度果D更加無睇, ...

燦爸是病死的,阿妹離過兩次婚,公司俾兩姊弟敗了。

珍珠宮

希澂 發表於 19-10-22 17:30
居然未知

曖昧我地當然識啦,但韓文some(音),意思亦是some,即是有D野(have something),係近幾年韓國年輕人流行的新字,記得幾年前我都係上bk學識的

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 19-10-22 14:38
我似後面D大媽
cr. logo

我都似 but 我唔會企咁後

珍珠宮

htts 發表於 19-10-23 09:19
我都似 but 我唔會企咁後
心照

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Heymanma 發表於 19-10-23 11:39
心照

我會扮遇溺 but 我真唔識swimming 嘅

珍珠宮

回覆樓主:

2008年10月23日小池憑電影《睡美人》正式出道,祝小池出道十一週年快樂!粗卡
cr. logo

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

【韓國新聞翻譯】
<#請融化我# 池昌旭,在軍隊空白期也不生鏽的演技>
池昌旭在《請融化我》中的演技就像是綜合禮物套裝。喜劇演技、羅曼史演技都很耀眼","池昌旭演員在演戲時非常注重細節,從他的演技中可以感覺到他對角色和劇本的研究非常深入。
一直都是敬業認真業務精進的演員池昌旭
原新聞鏈接(emoji)http://t.cn/Ai3uwghZ
cr. logo

珍珠宮

htts 發表於 19-10-23 11:40
我會扮遇溺 but 我真唔識swimming 嘅

新劇燦燦好多角度都有長安影子
cr. logo

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊