自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

頭先打俾我老公,問佢張八達通nos,諗住幫佢登記做member,點知佢同我講完電話,話唔記得拎錢,都無1分鐘,返去部機度已經無左~
轉頭我老公打番電話黎鬧我,話我打俾佢唔見左400元!!!佢話襟完錢係去睇醫生,佢返到公司唔舒服走左,諗住襟錢後去睇醫生~
我好鬼嬲,咁都可以懶我???!!!
***諗諗下算啦,又病又唔見錢真係黑,癈事同佢嘈;好彩佢唔係襟$4000,唔係就大制!!!!!!!

子爵府

我試過....果次都係襟左$400
有次就響地鐡襟$500冇攞,後面排隊個先生嗌住我,好采

伯爵府

原帖由 angelfan07 於 09-3-3 10:18 發表
頭先打俾我老公,問佢張八達通nos,諗住幫佢登記做member,點知佢同我講完電話,話唔記得拎錢,都無1分鐘,返去部機度已經無左~
轉頭我老公打番電話黎鬧我,話我打俾佢唔見左400元!!!佢話襟完錢係去睇醫生,佢返到公司唔舒服 ...

我試過啦!打去銀行問,它話會給回我的,後來真的
給回我,好彩我之後無人排隊,所以可以入番我戶口。

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

叫你老公打番去銀行問吓啦, 可能食番入部機架,,,,,,,,因為我之前襟$5000唔記得攞錢=.=, 點知過咗時間無人攞, 部機食番d錢入去, 咁我咪第二朝去銀行填form囉, 但都要等成個星期先可以拎得番d錢, 好好彩@@

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

原帖由 juicypig 於 09-3-3 10:31 發表
叫你老公打番去銀行問吓啦, 可能食番入部機架,,,,,,,,因為我之前襟$5000唔記得攞錢=.=, 點知過咗時間無人攞, 部機食番d錢入去, 咁我咪第二朝去銀行填form囉, 但都要等成個星期先可以拎得番d錢, 好好彩@@ ...

咁你都算好彩,$5000咁多都冇比人拎左

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

唔該哂你地呀!!!我會叫佢打去銀行問下先~

***不過我老公話多數話無架啦喎~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都試過呀,比人叫我攞番
你都唔好嬲la,有時佢地係姓賴既
講個仲嬲既比你知
有次老公比家用我,咁一向都係佢過數比我既,咁呢個acc用左至少10年la
點知有次我check時無錢咁咪同佢講
點知佢一睇唔知過左去個咩acc
咁佢就開始鬧我la,話過咩數呀,比cash咪好lor係要過數
萬幾呀大佬無理由比cash呀
之後check到佢過左去佢自己一個acc到
嬲到我,佢無同我道歉ka.

大宅

$300

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

打番去銀行問啦
就算係有人拎左 有cam架嘛

大宅

我上個禮拜就見到人禁左400蚊唔記得攞, 我即刻叫住"小姐", 叫左幾聲都聽唔到, 跟住佢行行下發現唔記得攞, 行番轉頭攞番~

大宅

我未試過,因我提款時好專心架!錢嚟架喎! 不過我都試叫住前面位小姐,佢就係掛住傾電話無攞錢,我大叫未攞錢呀!果位小姐先返嚟攞,但我一定唔會掂d錢,費事煩。

男爵府

好媽媽勳章

我都試過襟完$400唔記得攞, 仲要係同屋企人飲茶諗住俾$$先知 , 個陣我仲讀緊書, 個一刻都唔敢出聲呀, 驚俾佢地鬧我"死蠢"

點知過左1 星期左右, 收到張入數紙, 話個$400入番我a/c, 開心度我呀

子爵府

如果無人拿,咁過左一段時間,部機會食番d錢,同埋會入番落你戶口!
如果有人拿左,好似咁樣做係犯法架!
所以點都好,你應該通知番間銀行,同埋記得跟進,好大機會會拿得番!

公爵府

畀面勳章

我試過係地鐵襟300蚊,之後有人撩我BB玩,我就唔記得攞錢,到後來食野要俾錢先知道自己冇攞到,再去銀行填from,最後都係搵唔返,因為俾人拎左,好彩300啫

大宅

我都試過襟完錢後唔記得攞錢,後尾銀行寄信通知我會入返錢比我.
我家有兩隻大烏龜

子爵府

環保接龍勳章

前幾日先試過,好在後面個個阿伯叫我咋~~

大宅

幾年前我試過襟$500,唔記得攞, 好彩冇人攞,入番我a/c,另外今年廿幾,係最旺嘅銅鑼灣間匯豐襟$4000,顧住同囡囡傾偈,唔記得攞錢,好彩醒起即刻轉頭嗰時,見排後面個賓賓係度襟緊機, 嗰$4000仲係度, 即刻攞番,好險

男爵府

我都有見過人唔記得攞錢, 而我自已試過有两次唔得拎返張提款卡走.. , 一次銀行通知返我攞 (果時先知唔見張卡), 另一次係自已行左出門口先記得唔記得拎卡, 有個先生追出來俾返我...

伯爵府

有呀~上年係HSBC櫃員機襟完錢(800 元),跟住去買餸,以為自己已經攞左錢,點知諗諗下原來係無攞到,跟住即刻同銀行講,登記晒資料,要等通知,好彩就攞得返,唔好彩就當自己老人癡呆症發作,幸好,過了幾天,銀行打黎話d錢比櫃員機食返,銀行話會將d錢傳返入我戶口咋。
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

複式洋房

我c6試過唔記得攞錢$500, 去銀行check過d錢冇入返a/c, 銀行話如果要睇cam, 就要報警, c6嚴煩冇報警

首頁

尾頁

跳至