義工

自由講場 今日: 3343|主題: 978374

跳至
最近有冇睇陳怡youtube鬧人個單野?

子爵府

國民生產總值:14503

之前bk有jm講過佢,開始留意下呢位youtuber。

另外一個youtuber狂忍佢

水晶宮

國民生產總值:52953

回覆樓主

今次鬧邊個?

珊瑚宮

國民生產總值:104789

2018勳章

Huuu 發表於 18-1-3 02:12
之前bk有jm講過佢,開始留意下呢位youtuber。

鬧邊個 為何?

子爵府

國民生產總值:14624

個位jm應該係我 , 今次佢又鬧邊個? 係youtuber?

子爵府

SUMMER581 發表於 18-1-3 02:29
個位jm應該係我 , 今次佢又鬧邊個? 係youtuber?

佢好似年齡唔細??
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

子爵府

Huuu 發表於 18-1-3 02:33
佢好似年齡唔細??
你指陳怡?? 好似27 28歲,唔肯定

公爵府

國民生產總值:28485

回覆樓主:

食物中毒個條?唔算鬧啊~佢都係照直講,真係嘔左一大袋出黎

珊瑚宮

國民生產總值:104789

2018勳章

skyfree333 發表於 18-1-3 02:41

真係好食得 嘔咁大袋

sonet    發表於 18-1-12 14:33

翡翠宮

國民生產總值:93781

2018勳章

回覆樓主:

who

子爵府

skyfree333 發表於 18-1-3 02:41

openrice真係唔多劣評

我食酒店4星自助餐都要好小心選擇,我食完酸野普通蕃茄, 都唔可食雪糕

會唔會食左d自己唔受得兩溝食物?!

大宅

國民生產總值:4442

只係想提醒人唔好中伏,
冇問題

子爵府

SUMMER581 發表於 18-1-3 02:38
你指陳怡?? 好似27 28歲,唔肯定

佢好
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

子爵府

係唔係講打邊爐 食物中毒個單呀??

佢根本都哂氣! 喂! 口味呢家野, 好個人, 你覺得好難食, 唔代表人地都一樣咁覺得

至於話食物中毒, 可能個日咁岩D食物唔乾淨, 佢唔好彩, 而且點解得佢一個有事, 佢朋友呢? 都有食喎! 又唔見佢朋友嘔?

sonet    發表於 18-1-12 14:34

子爵府

apgbs 發表於 18-1-3 03:02
只係想提醒人唔好中伏,
冇問題

佢指控話人,又唔多覺個邊似收錢打手

子爵府

SUMMER581 發表於 18-1-3 03:11
係唔係講打邊爐 食物中毒個單呀??

佢根本都哂氣! 喂! 口味呢家野, 好個人, 你覺得好難食, 唔代表人地都一 ...

佢話人係打手~
唔知幾時youtube立法必須利申

大宅

國民生產總值:4442

回覆 SUMMER581 的帖子

唔關難唔難食事, 啲熟食就咁擺喺度攤到凍哂又冇蓋COME住,已經唔掂啦,
仲有個7點半前埋單優惠做得咁唔老實.
仲有條肥婆一直避開唔敢答有冇比錢食/有冇折

大宅

國民生產總值:2154

回覆樓主:

睇佢既片正正常常,直播超多粗口頂唔順

wcpcelia    發表於 18-1-3 14:26

子爵府

apgbs 發表於 18-1-3 05:56
回覆 SUMMER581 的帖子

唔關難唔難食事, 啲熟食就咁擺喺度攤到凍哂又冇蓋COME住,已經唔掂啦,

唔係 有出文聲明冇收利益?

公爵府

國民生產總值:28485

Huuu 發表於 18-1-3 03:00

openrice真係唔多劣評

仲信open rice……or一早知係假
依到都有人講過幾次俾錢就得
我都試過食完即嘔所以我信佢,如果話熱溝凍最多會痾,去到嘔係真係好嚴重,d野食少少污糟就會痾,格去未落就嘔d食物係一定好有問題 程度問題

子爵府

skyfree333 發表於 18-1-3 14:16
仲信open rice……or一早知係假
依到都有人講過幾次俾錢就得
我都試過食完即嘔所以我信佢,如果話熱溝凍最 ...

呢間泰xx店甘污辱?
你食過有幾差??

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.