自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

第一次Gmarket,見到很多都喜歡,但係如果幾間唔同鋪頭咁買嘅話,是否都好似淘寶咁,有集運中心可以幫手集運翻來香港架?分開直接寄,我怕郵費好金,唔該曬咁多位靚靚JM

侯爵府

牛年勳章

回覆樓主

佢仲方便,唔使人手安排集運,只要你一張單過,佢就一齊ship

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

stopBB 發表於 18-1-3 12:41
第一次Gmarket,見到很多都喜歡,但係如果幾間唔同鋪頭咁買嘅話,是否都好似淘寶咁,有集運中心可以幫 ...
同時(同一個訂單付款)就算買幾間唔同鋪頭, 都會送到同一個集中收發中心, 之後會一次過將全部貨用EMS 或者順豐送去比你架

男爵府

回覆 小肥楊 的帖子

唔該JM

男爵府

回覆 糯米米糍 的帖子

THANKYOU

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪即係將所有貨品(不同商店)都加入購物車, 最後才比錢, 到時的運費就係咁多件貨的總數?

禁止訪問

寶石宮

2023年兔年勳章

小肥楊 發表於 18-1-3 12:47
同時(同一個訂單付款)就算買幾間唔同鋪頭, 都會送到同一個集中收發中心, 之後會一次過將全部貨用EMS 或者順 ...

咁方便

子爵府

+5熱血勳章

小肥楊 發表於 18-1-3 12:47
同時(同一個訂單付款)就算買幾間唔同鋪頭, 都會送到同一個集中收發中心, 之後會一次過將全部貨用EMS 或者順 ...

我想問吓,佢寫不支持全球配送,咁係咪即係不送韓國境外?
Thx

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

ry 發表於 18-1-10 17:54
Thx

除非用集運

子爵府

+5熱血勳章

YY1101 發表於 18-1-10 19:03

除非用集運

唔該晒
集運太複雜了,我哩D新手都係搵D支持全球配送好D
Thx

珍珠宮

ry 發表於 18-1-10 17:54
Thx
係啲

子爵府

+5熱血勳章

小肥楊 發表於 18-1-11 12:11
係啲

thx,
另外我想問吓,我相買对波鞋,見到運費詳情入面揀香港然後S F 大約7000W,咁係咪到時實際運費係差唔多哩個數左右?

珍珠宮

ry 發表於 18-1-13 12:59
thx,
另外我想問吓,我相買对波鞋,見到運費詳情入面揀香港然後S F 大約7000W,咁係咪到時實際運費係差 ...
係.

子爵府

回覆樓主

想請問運費係咪好貴?

大宅

好媽媽勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

請問smile cash 可以點用?

男爵府

carolchingma 發表於 18-1-3 15:06

我都想問下d smile cash 係點先用到? 我上次整極都唔得。

大宅

carolchingma 發表於 18-1-3 15:06

我想問。。我尋日第一次gmarket , 過左數,但幾分鐘後又自動同我cancel order .. 但又有收到銀行sms 話過數,請問有冇人知點解啊?thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章

粒粒芝士 發表於 18-1-17 12:29
想請問運費係咪好貴?
31/1前落單用SF, 有35%折扣。

珍珠宮

2024年龍年勳章

dewberry 發表於 18-1-19 12:06
請問smile cash 可以點用?
我記得係去到結算時, 有一個版面係輸入信用咭資料, 底下有一欄係"SMILE CASH"。你想用盡全數SMILE CASH, 有一項選擇係"ALL", 你CLICK咗後就會自動扣哂所有SMILE CASH, 之後你先至用信用咭找尾數。

首頁

尾頁

跳至