自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 Pooh529 的帖子

你就好啦!咁平.............同你個plan一樣.我自己衰心軟續咗約要$218(之前係$178)未續之前死同自己講."3月先到期,打死都睇定d先算.唔去到2月尾都咪決定"點知人地打多幾次電話嚟..............諗諗下依家咩都加價.咁人地加幾十都叫正常既...................咁就續鬼咗.............我又唔係大把錢唔志在一百幾十...............搞到我依家諗起成年要交多$480就肉痛死............

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

瑤瑤~ 發表於 18-1-10 00:21
你係咪有用家居電話? 如果係, 168就正常呢, 電話係要20蚊

無咖,無家居電話,所以你抵呀

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主

提提大家,如果轉1000m,記得換router才可提升速度。

瑤瑤~    發表於 18-1-11 00:29

別墅

公屋, 100M , 續左24个月, 每个月98, 送MY TV SUPER, 要打電話去CUT先有呢個價, 未打電話去CUT前係149定139一个月, 仲要17年10月就打黎叫我續, 但我18年2月先到期...

別墅

今次續約我係某討論區個度學識一招, 打電話上去話要CUT, 唔使理佢講咩 , CUT完之後隔幾日自然有人打電話俾你話依家俾個優惠價你, 希望你可以續約. 以前豬左好多年, 唔識得打電話去要求CUT, 年年都等到最後死死氣自動續約, 貴到離譜

大宅

瑤瑤~ 發表於 18-1-6 17:34
住居屋, 用緊1000M, 連家居電話(綑綁銷售, 從未用過), 每月交緊$188(其中$20是家居電話)
2月尾完約, 上自助 ...

抵呀,有個sales quote 我 $259....

大宅

回覆 瑤瑤~ 的帖子

thank you, 咁我去街檔睇睇先, thanks!

大宅

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章

ddhappy 發表於 18-1-10 14:22
公屋, 100M , 續左24个月, 每个月98, 送MY TV SUPER, 要打電話去CUT先有呢個價, 未打電話去CUT前係149定139 ...

請教邊間?

別墅

回覆 leung1110 的帖子

HKBN AR

大宅

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章

ddhappy 發表於 18-1-11 14:34
回覆 leung1110 的帖子

HKBN AR

thanks

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 18-1-7 01:41
咁就堅貴了, 你有無用bk jm必殺技, 填cut form再等佢call你俾個挽留價?

佢之前offer 我$269、我正接打上CS cut , 佢話比個'輓留計劃'我、$98 , 連my tv super
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

大宅

MommyPanel勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

SaBB 發表於 18-1-11 19:35
佢之前offer 我$269、我正接打上CS cut , 佢話比個'輓留計劃'我、$98 , 連my tv super
...

打去cut,會吾會即cut左,又話我毀約要賠錢?

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

言迷 發表於 18-1-23 00:30
和記188,都係1000MB,有電話同TV SUPER
謝謝, 我唔需要家居電話, 結果我續了hkbn 折實$148/24個月 1000m包mytv

男爵府

虎到金來勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

beehoneybee 發表於 18-1-10 07:07
提提大家,如果轉1000m,記得換router才可提升速度。

500m耍換嗎?thx

琥珀宮

瑤瑤~ 發表於 18-1-6 17:34
住居屋, 用緊1000M, 連家居電話(綑綁銷售, 從未用過), 每月交緊$188(其中$20是家居電話)
2月尾完約, 上自助 ...

pccw最近公屋居屋98元一個月咋

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mandy952 發表於 18-1-23 06:48
pccw最近公屋居屋98元一個月咋

$98係100m
我用既係1000m

男爵府

回覆 omax 的帖子

14日內CUT不收費

男爵府

回覆 馬拉雞 的帖子

過咗冷靜期了...............

男爵府

omax 發表於 18-1-24 04:09
回覆 馬拉雞 的帖子

過咗冷靜期了...............

咁吾小心咁早續約呀?

首頁

尾頁

跳至